REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Casanova de la Ghindăreşti a luat-o iar în freză!

Casanova de la Ghindăreşti a luat-o iar în freză!

Replica API 26 septembrie 2014 | 19:13 209

Primarul Vartolomei nu recunoaşte nimic; Poliţia face cercetări

Primarul Vartolomei nu recunoaşte nimic; Poliţia face cercetări

Adrian Vartolomei

Anul şi bătaia! Vorbim despre primarul din Ghindăreşti, Adrian Vartolomei, care iar a trecut prin clipe de coşmar. Din câte se pare, acesta a fost bătut în cursul zilei de miercuri, 24 septembrie. Potrivit informaţiilor noastre, primarul ar fi primit doi pumni în zona feţei de la un localnic, întrucât Vartolomei s-ar fi... „dat” la soţia agresorului. Oamenii legii au confirmat cele întâmplate şi au demarat cercetările pentru a stabili cum au stat lucrurile, însă primarul din Ghindăreşti susţine că nu este nimic adevărat, că nu a fost bătut şi că la mijloc este vorba de anumite persoane care aruncă vorbe nefondate.

Reamintim că şi în aprilie 2014 edilul a mai trecut prin astfel de experienţe, la acea vreme fiind vorba tot despre femei. Atunci, primarul susţinea că a fost bătut cu bestialitate de către poliţistul Marius Ivan, cu domiciliul în Ghindăreşti, dar care lucrează la Postul de Poliţie Horia. „Acesta este al doilea incident, m-a mai lovit o dată pe 30 septembrie 2012. Acum mergeam după pâine la magazin, era întuneric, după care vroiam să merg să aprind şi luminile mai devreme. Când mergeam aşa, el stătea în faţa casei lui, a ieşit de după maşină, era îmbrăcat într-un halat, cum stă lumea în casă şi mi-a ieşit în cale. Eu am crezut că vrea să vorbim pentru că auzisem că vrea să se împace cu mine după un incident din septembrie. Însă, fără motiv, a început să dea în mine. Am arcada spartă, am capul spart. M-am dus acasă, copiii plâng. Soţiei mele îi este frică să mai stea în casa aia, dacă este vecin cu noi...”, declara la acea dată, pentru „Replica”, primarul din Ghindăreşti. Însă, poliţistul Marius Ivan menţiona atunci că nu este implicat, iar tot scandalul ar fi fost stârnit de edil întrucât intenţiona să-l determine să se mute din localitate. Şi atunci gura „târgului” vorbea că Adrian Vartolomei ar fi avut o relaţie cu soţia poliţistului, de unde şi „cafteala”.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367