REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

CASCADORIE la CONSTANȚA! DOUĂ ȘOFERIȚE s-au RĂSTURNAT cu mașinile!

CASCADORIE la CONSTANȚA! DOUĂ ȘOFERIȚE s-au RĂSTURNAT cu mașinile!

Replica API 2 noiembrie 2018 | 00:25 554

Un accident rutier a fost înregistrat în Constanța, vineri, 2 noiembrie! Nefericitul eveniment s-a petrecut pe strada Nicole Iorga, la intersecție cu Mihai Viteazu. Două autoturisme, conduse de femei, au intrat în coliziune și s-au răsturnat. Se pare că este vorba de neacordare de prioritate. Unul dintre vehicule a fost repus pe roți imediat. Ambele conducătoare auto au fost scoase din mașini de către martori, care au precizat că una dintre ele nu purta centură de siguranță.

Polițiștii rutieri au ajuns la fața locului și au declanșat cercetările.

Update:

Potrivit anchetatorilor, în data de 2.11.2018, ora 14.20, o femeie de 29 ani a condus autoturismul marca Renault Megane pe strada Mihai Viteazu, dinspre strada Artileriei catre strada Călăraşi şi, ajungând la intersectia cu strada Nicolae Iorga, nu a respectat semnificaţia indicatorului "Oprire", a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu autoturismul marca Opel Astra, condus de o femeie de 19 ani, pe strada Nicolae Iorga, dinspre bulevardul Alexandru Lăpuşneanu către bulevardul Tomis. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auti, în vârstă de 19 ani.

Polițiștii rutieri au declanșat cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
i proasta si fara centura hmmm suna a selectie naturala ....
0
0
Am intrat sa citesc comentariile nu articolul. Hahaha
1
0
Da....O prostanca cu opel...
5
1
Usor ma gunoiule sa nu faci infarct! A dracu mizerie ce agresiva e...
1
1
@ 18:43..." noua asa ne place , sa mergem in Constanta " ? Sa-ti fie frica , sa treci , chiar si la trecerea de pietoni . Am masina , dar merg si pe jos . In Constanta , doar 10 % , au conduita la condus si conduc preventiv . Pentru restu , pietonu este lasat la cheremu soferilor . Parca noi soferi , am fi cine stie ce rasa ...tu conduci masina si niciodata invers .
8
2
ce mortii matii cauti bai jegule in CT? marsh in chizda matii in comuna ta sarantoaca cu trei masini si doua vaci deselate pe ultia din care una-i mata si ailala-i nevasta-ta si taci in mortii matii din gura, noua asa ne place sa mergem in CT, ce s-a umflat taratza in tine nespalatule si vii sa faci ordine aici? Hai suge-o!
2
12
cei mai idioti soferi si locatarii celui mai imputit oras cu ''pretentii''din Romania.Mai nou se da prioritate la trecerile pietonale doar daca''vrea''muschiu lu nea soferu.Am permis din 98 dar proportia de cretini intalniti la volan pe sosele in CT e rara.Idioti mai mari doar la bucuresti gasim.Asa e cand schimbi haturile de la cotiga cu volanul.
17
2
Politia si Primaria trebuie sa semnalizeze mai mult respectivele intersectii. Luna de luna sunt accidente acolo.!!!!!!!
1
1
Au dat spaga la permis voi nu vedeti in ultimi ani accudente multe cauza este spaga la permise 400euro traseu 2000 3000mii sala si de aia se intmpla accidente si doctori iau spaga pt fisa medicala da permis la toti nebuni
7
2
Cea mai a dracu prioritate. Daca mai e combinata si cu prioritatea de suv, ea te calca si tu-i platesti despagubiri.
11
0
Bine ca avea folie doar pe spate. Daca avea si pe fata ramanea cracanata de mult. Asa a ramas doar cu gura deschisa si cu chilotii in vine. La barbati inteleg de ce au folii pe spate, dar femeile? Si voi pacatoaselor?
14
2
Permisele la constanta se iau pe partide de sex cu politistul examinator sau pe bani
12
2
au ramas cu cracii in sus !
16
1
exista prioritatea de femeie hehe .lasati dracu telefoanele si poshetele si beliti ochii la trafic si nu se mai intimpla atitea accidente
22
1
Trebuie facut sens unic catre spital pe Nicolae Iorga si sens unic pe Poporului catre bulevardul Lapusneanu.
14
8
2 vaci proaste. sper ca nu i-au stricat iar gardul omului din colt
17
6
Sensul unic catre spital pe Nicolae Iorga ar rezolva nenorocirile din intersectia groazei.
15
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614