REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° ConstanÈ›a Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° ConstanÈ›a Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

CASE de VACANȚĂ din SUDUL LITORALULUI, SPARTE de hoţi!

CASE de VACANȚĂ din SUDUL LITORALULUI, SPARTE de hoţi!

Replica API 11 septembrie 2019 | 00:00 306

Ce au spus în fața instanței!

Ce au spus în fața instanței!

Trei indivizi au fost trimiși în judecată, în stare de libertate, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, fiind ulterior condamnați de prima instanță. Decizia nu a fost definitivă, iar pe 28.11.2019 se va judeca apelul. Aceștia au spart o vilă, care era nelocuită în extrazon, după ce se consultaseră între ei cum vor face rost de bani.

În actul de sesizare s-a reținut că un bărbat a formulat o plângere penală înregistrată la Poliția Stațiunii Costinești cu privire la faptul că în perioada septembrie - ianuarie, persoane necunoscute au pătruns, prin forțarea unei ferestre a imobilului pe care acesta îl deține în satul Schitu, iar din interior au sustras mai multe seturi de lenjerii de pat, mai multe seturi de cești și pahare, bunuri în valoare aproximativă de 500 lei. Cu ocazia efectuării cercetării la fața locului au fost ridicate două fragmente de urme papilare, pe baza cărora s-a stabilit că acestea au fost create de inculpatul P.Ș. I.

Ulterior, un alt bărbat, din București, a sesizat Poliție cu privire la faptul că persoane necunoscute a pătruns prin forțarea ușii de acces în imobilul pe care acesta îl deține în satul Schitu și au sustras mai multe seturi de lenjerii de pat, pături, fețe de masă, două televizoare, două minifrigidere, un aspirator, un cuptor microunde și tacâmuri de bucătărie, bunuri în valoare de aproximativ 6.000 lei. De asemenea, acesta a predat și un bon fiscal, afirmând că l-a găsit în casă și nu-i aparține. Cu ocazia audierilor în calitate de suspecți a celor trei suspecți, aceștia au recunoscut că au participat la furturile cu pricina, expunând în amănunt activitatea infracțional desfășurată. Au precizat că s-au întâlnit și au discutat despre ce posibilități ar avea pentru a face rost de bani. Astfel, s-au hotărât să meargă la imobilul vecinului lor, care era nelocuit în extrasezon, să fure bunuri. După prima "lovitură", la aproximativ 10 zile, cei trei inculpați s-au întâlnit iar și s-au înțeles să meargă la un imobil situat pe aceeași stradă, despre care bănuiau că e nelocuit, cu scopul de a sustrage bunuri de valoare. În fața instanței, inculpații au recunoscut comiterea faptelor și au solicitat ca judecata cauzei să se efectueze potrivit procedurii simplificate, cererea acestora fiind pusă în discuție și admisă de instanță. De asemenea, au achitat prejudiciul în valoare de 8000 lei. Acum urmează a se judeca apelul.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La munca in agricultura sau pe santiere, nu la furat !
6
0
Vrem sa stim numele acestor infractori !Politia sa-i faca vedete !
8
0
foarte bine ,,da-ca nu au alta ocupatie.
0
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614