REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Casele de Pensii se reorganizează. Violeta Alexandru a stabilit termenul limită

Casele de Pensii se reorganizează. Violeta Alexandru a stabilit termenul limită

Replica API 17 ianuarie 2020 | 00:00 320

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunţat că, până în 31 ianuarie, Casele locale de pensii din Bucureşti trebuie să reamenajeze zona de lucru cu publicul, pentru a înlătura pereţii dintre angajaţi şi cetăţeni". "Pensionarul nu stă în picioare cu capul plecat în faţa funcţionarului", a arătat Alexandru, care a emis un ordin prin care zona trebuie amenajată cu mese cu câte două scaune, astfel încât şi funcţionarii şi pensionarii să poată sta comod.

”Zis și făcut! Până la 31 ianuarie 2020, Casele locale de pensii din București au obligația de a finaliza procesul de re-amenajare a zonei de interacțiune cu cetățenii.

Fără pereți între cetățeni și angajații statului. Pensionarul nu stă în picioare cu capul plecat în fața funcționarului”, a anunțat Violeta Alexandru, joi seara, pe contul său de Facebook, potrivit realitatea.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Proasta Pnl-ista care nu ne-a marit pensiile.Noi cu ce suntem de vina ca am.avut salarii mici?Idiota-o vino tu si traieste cu 704 lei.Reorganizati sa va puneti voi oamenii.Asa ca schimbati mereu,la orice schimbare de guvern.De ce dracu nu lasati oamenii ca sunt vechi in sistem.Sa va puneti voi pilele .De aceea nu merge nimic in tara asta.
5
0
la constanta e cloaca pesedista la casa de pensii directoarele fac campanie pt fagadau si pesede cred ca ele sunt alea care posteaza pe la 02:17 si 07:12 sau alti pesedist jegosi gen nea florea cu gasca lui de comunisti imputiti
1
5
Si Samoila este la fel.Cand mergi in auienta tipa ca nebuna.O incompetenta.
8
1
La casele de pensii e dezastru mare , spaga , furturi , incompetenti , etc !
2
7
Dana Lazar de la Casa de Pensii Constanta umileste pensionarii. Ii trateaza ca si cand ar fi ultimii oameni. Luati masuri
3
10
Alta indianca a ajuns ministru. Ce draq ne facem cu musafirii astia ca de 30 ani conduc Romania. Cum sa scapam de etniile astea minoritare analfabete?
8
5
are dna pooli mele???.Esti bass !!!
11
4
... vad reprezentarea Incompetentei ! Numele ei de fata era Bau ! A devenit Bau Bau -ul bugetarilor ! Asta pana la 40 de ani a lucrat numai oe la O.N.G.-uri de consultanta , de ale lui Soros , ba pe la Chisinau , ba prin Bucuresti ! Cum isi permite clapauga asta sa spuna ca Poporul Roman este lenes ? Aaa, companiile multinationale pe care le pupa-n dos si pe care le protejeaza ... nu sunt lenese ?!??!??
15
8
Corect si sper ca in toata tara sa se faca acelasi lucru.Si poate ia exemplu si primariile care au ghisee la relatia cu publicul sl se vorbeste prin geam.Ce suntem la zoo, publicul reprezinta un pericol ?
13
9

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102