REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Cât a plătit Dragoș Săvulescu pentru a deveni tată cu ajutorul unei mame surogat

Cât a plătit Dragoș Săvulescu pentru a deveni tată cu ajutorul unei mame surogat

Replica API 5 decembrie 2021 | 00:00 926

Dragoș Săvulescu (47 de ani), fostul acționar de la Dinamo, și partenera sa, modelul Angela Martini (35 de ani), au devenit părinții unui băiețel datorită unei mame surogat.

Anunțul a fost făcut de Angela Martini pe rețelele sociale, iar prețul pe care omul de afaceri, condamnat pentru un prejudiciu de 112 de milioane de euro, l-a plătit pentru întreaga procedură de a deveni tatăl micuțului Kyree Martini Săvulescu este unul enorm.

Dragoș Săvulescu a plătit o sumă din șase cifre pentru a deveni tată cu ajutorul unei mame surogat

Se pare că Dragoș Săvulescu a scos din buzunar între 100.000 și 125.000 de dolari, potrivit Spynews. În această sumă au intrat toate facilitățile, inclusiv consultația juridică și pachetul de compensare către mama surogat.

”Fiul nostru, Kyree Martini Săvulescu, prelungirea iubirii noastre, s-a născut ieri, 2 decembrie 2021, în Dallas, Texas. Am fost norocoși să avem propriul nostru copil cu ajutorul unui remarcabil purtător surogat gestațional. Vom fi mereu recunoscători ființei umane excepționale care ne-a purtat băiețelul! Inimile noastre sunt pline de iubire și fericire! Bun venit în această lume, Kyree!”, a fost mesajul postat de Angela Martini pe contul ei de Instagram.

Dragoș Săvulescu a anunțat că va da statul român în judecată

Săvulescu, plecat de ceva timp din țară, a scăpat de extrădarea în România după ce judecătorii greci au respins solicitarea autorităților de la noi, în septembrie 2021.

Dragoș Săvulescu a fost condamnat, la începutul lui 2019, la 5 ani și 6 luni de închisoare în dosarul retrocedării plajelor din Mamaia. Fostul acționar al lui Dinamo nu s-a predat după această sentință și a fost dat în urmărire internațională de autoritățile din România.

La începutul lui 2020, Săvulescu s-a predat la Napoli, dar ulterior a fost eliberat, după ce instanțele din Italia au refuzat să-l extrădeze. Magistrații din această țară au decis să schimbe modalitatea de executare a pedepsei, aceasta fiind suspendată. Omul de afaceri a anunțat că va da în judecată statul român, pentru a solicita daune, considerând că a fost supus unui abuz psihologic.

”Am pierdut bani și timp, am suferit foarte mult din cauza atacurilor venite. Am suferit daune psihologice, soția mea nici măcar nu putea dormi și mânca. Sănătatea noastră, imaginea noastă, viața noastră, afacerile noastre au fost afectate.

Trebuie să cerem guvernului să plătească pentru acest prejudiciu grav și cred că avem multe motive legitime pentru a pretinde acest lucru. În plus, este o chestiune de principiu să nu lăsăm un regim intervenționist să ne distrugă viața și imaginea.

Trebuie să-i încurajăm și pe alții să facă acest lucru, deoarece nu suntem singurele victime ale regimului, sunt mulți alții care trăiesc la fel”, a declarat Dragoș Săvulescu, într-un interviu acordat publicației elene Prothotema, scrie digisport.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba dar mai terminati cu asta! Am inteles ca e prietenul vostru, dar e doar un ordinar.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614