REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Cât a slăbit cu adevărat Oana Roman și cum a fost surprinsă prin oraș

Cât a slăbit cu adevărat Oana Roman și cum a fost surprinsă prin oraș

Replica API 4 decembrie 2021 | 03:28 1186

Oana Roman (44 de ani) a slăbit spectaculos în ultima vreme! Vedeta a dat jos nu mai puțin de 20 de kilograme și acum este fâșneață ca o puștoaică. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Oana, zilele trecute, ieșind de la coafor, dichisită și îmbrăcată după ultima modă! Oanei îi priește și împăcarea cu Marius Elisei!

Oana Roman

foto: BLITZ / Click!

Oana Roman arată din ce în ce mai bine! Procedurile estetice non invazive și fastingul intermitent, adică pauze mari între mese, și de câte 16 ore, au transformat-o radical pe fiica lui Petre Roman. Rezultatele sunt uimitoare în cazul ei. Oana a slăbit 20 de kilograme și tot zice că mai are de dat jos. Oana a fost surprinsă de fotoreporteri, zilele trecute, pe stradă și mai să n-o recunoaștem. Înțolită cu haină de blană, bocanci și fustiță scurtă, Oana a intrat într-o farmacie din zona Pipera pentru a cumpăra câteva medicamente, înainte de a merge să-și viziteze mama, internată într-un centru de recuperare. Oana era scoasă ca din cutie și dăduse și o fugă pe salonul de înfrumusețare, de unde a ieșit dichisită toată și cu o nouă coafură, care o prinde de minune.

foto: BLITZ/ Click!

Cum a slăbit Oana Roman 20 kg

Oana Roman a fost criticată aprig, în trecut, din cauza siluetei rubiconde. Acum însă fiica lui Petre Roman pare să fi câștigat lupta cu kilogramele! Perseverența vedetei și tratamentele corporale au dat roade, iar acum fiica lui Petre Roman se poate lăuda că poartă haine cu trei măsuri mai mici decât obișnuia. Oana a reușit să dea jos până acum 20 de kilograme, însă își dorește să mai slăbească încă 10 kilograme.

foto: BLITZ / Click!

Secretul ei constă nu doar în dietă, în proceduri corporale pe care le face regulat la o clinică din Pitești și într-un ceai de slăbit. “Am mai slăbit și în centimetri de la proceduri, de la dietă și de la ceai, de la tot. Vreo 20 de kilograme am dat jos până acum cu totul. Încă nu mă urc pe cântar, mai am 10 kilograme de dat jos și după aceea mă urc și pe cântar”, a declarat Ona Roman, scrie Click!

Oana Roman, în 2019

foto: Click!

A răcit cobză la munte

Oana Roman și Marius Elisei au plecat în minivacanța de 1 Decembrie la munte. Vedeta a venit de acolo, însă, cu o răcelă puternică. Deși este vaccinată cu ambele doze, Oana a crezut inițial că a infectat cu noul coronavirus. A făcut până acum patru teste Covid și toate au ieșit negative.

”Nu e COVID-19, dar mă simt foarte rău. Sunt mega răcită. Stau la pat, asta e! Nu am mai răcit de mulți ani, sper să-mi revin repede”, a spus Oana Roman, pe pagina sa de Instagram.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
chiar ma intrebam cind mai aflam amanunte despre individa .
2
0
asta iese in oras cu fotografii dupa ea?
7
0
pot sa dorm linistit dupa ce am citit articolul..thank you replicaca
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102