REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Cât a slăbit Oana Roman. Ţinuta care i-a dezvăluit noua siluetă

Cât a slăbit Oana Roman. Ţinuta care i-a dezvăluit noua siluetă

Replica API 19 aprilie 2019 | 00:00 383

Oana Roman

După ani la rând în care a fost criticată pentru siluetă, Oana Roman pare că a câştigat pentru moment lupta cu kilogramele în plus. Fiica cea mică a fostului premier Petre Roman a întors multe priviri la un eveniment monden recent la care a fost invitată. A recunoscut chiar ea că a slăbit, iar ţinuta aleasă i-a venit perfect pe noile forme căpătate la un salon de remodelare corporală. Cârcotaşii nici acum nu cred că vedeta arată astfel, ba chiar i-au sărit în cap şi i+au reproşat că foloseşte programe în care îşi editează fotografiile.

Oana Roman (43 de ani) nu mai arată cum o ştiam. După ce a devenit mămică, în urmă cu cinci ani, vedeta a trecut printr-o serie de probleme de sănătate, care au împiedicat-o să facă sport sau să adopte vreo dietă. A suferit atunci mai multe operaţii după complicaţiile apărute în urma intervenţiei de cezariană. Oanei i-a fost tăiată o bucată din muşchiul abdominal, iar în locul acestuia chirurgul i-a montat o plasă, reușind să-i salveze intestinul gros, deşi acesta fusese afectat de infecţie. După tot acest calvar, Oana Roman a reuşit să-şi revină şi se pare că s-a apucat serios să urmeze programe de remodelare corporală, iar rezultatele sunt vizibile. Şatena arată mai bine ca niciodată. Talia i s-a conturat frumos, a scăpat de "colăcei", iar cu decolteu generos a făcut mereu furori. Vedeta a atras atenţia asupra ei marţi seara la mall când a fost invitată la o prezentare de modă.

Deşi schimbarea este vizibilă, cârcotaşii cred că Oana şi-ar fi modificat silueta cu ajutorul programelor de editare. În urma unor astfel de comentarii răutăcioase, a reacţionat acid pe contul ei de Instagram.

"Păi nu te găseai tu să comentezi că e cu Photoshop? Atâta boală să ai în viaţa ta cât Photoshop am pus eu la poza asta! Adică zero!", i-a răspuns Oana Roman unei tinere care a acuzat-o că ar fi editat imaginea.

Oana Roman a suferit mult de-a lungul timpului din cauza comentariilor ofensatoare la adresa ei. Vedeta povestea că nu i-a picat niciodată bine să se spună despre ea că are probleme cu greutatea şi că mănâncă prea mult. „Toată viața am luptat împotriva complexelor pe care altii încercau să le arunce asupra mea. De când ma știu am fost altfel și pentru că eram altfel m-am simțit profund marginalizată. Mi s-a spus ca nu sunt destul de bună, că sunt doar fata lui tata, că nu am niciun merit, că nu sunt frumoasă, ca sunt grasă și câte și mai câte! Mulți ani am crezut, apoi am înțeles că de fapt ceilalți proiectau asupra mea propriile lor frustrări. Eu nu eram greșită. Ei erau și sunt greșiți. Mi-am văzut deci de drumul meu și am reusit. Am învățat să mă iubesc pe mine pentru ca alții să mă poată iubi”, scria Oana Roman pe Facebook.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
care e rolul grasanei in istoria romaniei in afara de faptul ca tasu a dat o lovitura de stat? sa-si vada de grasimile ei .nu ne intereseaza viata ei particulara .cere doar atentie .zici ca tocmai a iesit de la shaormerie purcica
4
0
Bravo ei. Daca a reusit, sa-i fie de bine !
3
6
O futeau striperii pe vaca asta , iar acum da lectii de cunilingus unui copil pe care-l numeste sot... Hai sictir fa intretinuto !
8
1
Cata'i vaca frate !
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920