REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Cât de frumoasă e fiica Loredanei Groza. Mulți o acuză de operații estetice!

Cât de frumoasă e fiica Loredanei Groza. Mulți o acuză de operații estetice!

Replica API 24 mai 2022 | 00:00 2094

Loredana Groza, în vârstă de 51 de ani, este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes, numele său fiind cunoscut de o țară întreagă și o fiică care i-a moștenit frumusețea. Pe 21 mai, artista a distribuit o nouă imagine în care apare alături de Elena Boncea.

Loredana Groza este căsătorită cu Andrei Boncea din anul 1998, iar împreună sunt părinții unei tinere pe nume Elena, în vârstă de 24 de ani. Elena a moștenit trăsăturile mamei sale și are o frumusețe de necontestat. Cele două sunt nedespărțite și au o relație foarte bună, tânără însoțind-o adesea pe mama ei la evenimentele la care solista participă.

Elena este pasionată de artă și lucrează ca producător la unul dintre posturile de radio cunoscute din țara noastră. Deși se bucură de succesul de care are parte Loredana Groza, Elena preferă să fie discretă în privința vieții sale personale, iar momentele în care acceptă să ofere declarații sunt puține, scrie click.ro.

Sâmbătă, pe 21 mai, de Constantin și Elena, Loredana și-a sărbătorit fiica și nu a ratat ocazia de a-i transmite cele mai bune gânduri și în mediul online. Artista a distribuit o fotografie în care apare alături de Elena, iar asemănarea dintre ele este una izbitoare. Imaginea a fost apreciată de sute de fani.

Elena Boncea, acuzată că și-a făcut mai multe operații estetice

Deși are doar 24 de ani și încearcă să fie cât mai discretă, Elena deja se confruntă cu critici și comentarii răutăcioase din partea unor internauți care sunt de părere că fiica Loredanei a trecut deja pragul cabinetului medicului estetician pentru a-și injecta acid hialuronic în buze. De fiecare dată, Loredana a sărit în apărarea fiicei și a subliniat că Elena este sută la sută naturală, chiar așa cum a născut-o mama ei.

Loredana infirmă că ar fi apelat la medicul estetician

La rândul său, Loredana s-a confruntat, de-a lungul timpului, cu vorbe răutăcioase. Nu puțini sunt cei care cred că aspectul perfect al artistei este și rezultatul unor intervenții de ordin estetic, nu doar cel al unei diete echilibrate și al orelor de sport. Loredana a infirmat că ar fi apelat la medicul estetician.

La începutul anului 2022 au existat zvonuri conform cărora Loredana Groza ar fi divorțat de soțul ei și ar avea o relație cu elevul său de la X Factor, simpaticul italian Nick Casciaro. Loredana a spulberat informațiile și a subliniat că între ea și Nick nu exista nimic altceva decât o foarte bună relație de amiciție.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unde le vezi ca seamanna, haa ,haa, seamana ca doua picaturi una de apa si alta de ulei
2
0
are niste buze tip p***a
2
0
pai daca mama isi baga silicon si botox de ce sa nu aibasi fisa .Apropo ce munceste si ce a facut de a ajuns la ziar .Si a**a si-o pune cu manelisti ca fis lui Esca ?
2
0
Ce proaste photoshopate!
1
0
Se vede de la o posta ca are buzele marite artificial. Dizgratios...
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369