REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Cât poate să dureze trasarea unui marcaj pe carosabil? La Constanța, „treaba se face pe jumătate!”

Cât poate să dureze trasarea unui marcaj pe carosabil? La Constanța, „treaba se face pe jumătate!”

Replica API 4 septembrie 2017 | 22:30 245

Parcările neregulamentare îi pun în încurcătură pe angajații Primăriei Constanța, care nu reușesc, de două săptămâni, să...termine de trasat pe carosabil marcajul unei stații de trasport în comun, după cum ne-a sesizat un cititor al cotidianului „Replica de Constanța”. Este vorba despre stația de autobuz de pe Bulevardul 1 Mai, zona Far, pe sensul de mers spre Gara Constanța.

„În stația aceasta sunt în permanență parcate mașini, în special în timpul nopții. Nu s-a ținut niciodată cont că este interzis prin Codul Rutier, că poate nu au oamenii cum să se urce în autobuze. Sunt și locatarii de înțeles, nu au parcare în zonă unde să își lase mașinile.

Acum vreo două săptămâni, au venit în timpul nopții să traseze marcajele rutiere de pe carosabil, de delimitare a stației RATC. Au trasat vreo trei linii, atât au reușit, mai mult nu au putut, din cauza mașinilor parcate. Au revenit după câteva nopți, au mai trasat o linie. Și atât, au abandonat ideea. Nici nu au revenit în timpul zilei, când nu sunt mașini parcate, dar nici nu au trimis Poliția Locală, să elibereze stația, să-și termine ei treaba măcar! Stilul românesc, treaba făcută pe jumătate!”, ne-a transmis cititorul „Replica de Constanța”, însoțit de fotografiile care sunt grăitoare.

Florentina BOZÎNTAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Langa asa zisul rond de flori...cand ploua si va fi noroi acolo...niste oameni cu creier care sa mai si gandeasca nu angajati?
0
0
Probabil ca DA. Sefului interimar i se ciufuleste barbita daca coboara din birou in strada !
1
0
Pe zi nu pot trasa marcaje pentru ca circula masinile desteptilor. Iar noaptea locala nu se mai duce la nimeni acasa ca sa isi mute masina. Iar aveti subiecte de kko !!!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218