REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Câtă grandomanie! De-ale PSD-ului: plăcuţă cu mesajul „dispensar renovat de NOUL Consiliu Judeţean”

Câtă grandomanie! De-ale PSD-ului: plăcuţă cu mesajul „dispensar renovat de NOUL Consiliu Judeţean”

Replica API 2 noiembrie 2017 | 00:44 466

O plăcuţă montată pe o clădire în judeţ readuce în prim-plan grandomania de care ajung să sufere politicienii cocoţaţi „în vârful piramidei”. Pentru unii, nici statuile ori picturile în biserici nu sunt de ajuns să le gâdile orgoliul.

Prea-mărirea, iar apoi decăderea lui Nicuşor Constantinescu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, vor rămâne „veşnic” în amintirea constănţenilor. Mărturii că „Nicuşor a fost aici” regăsim la tot pasul în judeţul Constanţa. Bunăoară, în comuna Tortoman, pe dispensar încă tronează o plăcuţă pe care scrie: „dispensar uman – lucrare realizată de NOUL Consiliu Judeţean Constanţa, octombrie – noiembrie 2004”. Mesajul este unul clar, iar la momentul montării plăcuţei el „sărbătorea” victoria PSD şi a lui Nicuşor Constantinescu la nivel de judeţ. Câştigarea alegerilor de către PSD-ul condus de Constantinescu şi acţiunile ulterioare ale CJC au fost marcate prin astfel de mesaje încă prezente pe anumite clădiri. Actualul primar al comunei Tortoman, pesedistul Lucian Chitic, spune că nici nu a sesizat că mai există acea plăcuţă şi a precizat că ea va fi înlăturată, fiind de acord că este nepotrivită. „Dacă mai căutaţi prin judeţ, cred că mai găsiţi astfel de imagini”, a spus Chitic. Edilul a adăugat că în prezent dispensarul este întreţinut de medicul care îl are în contract de comodat.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Faceti si voi ceva util...Slugoii militiei securiste romane.Dati macar bordurile cu var din judetul Constanta sa fiti utili.
6
0
si eu care credeam ca ati fost vizitati de extraterestrii? Cumva acestia din ''Noul consiliu judetean'' au venit cu banii de acasa nu ai dvs?, cata lingusire, imi este si scarba si rusine
7
0
Daca astia au impresia ca daca faci un dispensar, varuiesti un sediu, vopsesti un gard e mare lucru, sunt tampiti. Sa faca lucruri importante pentru judetul asta. Sa aduca bani europeni si investitori. De zugravi si gunoieri nu ducem lipsa daca sunt bani. Oameni mici in psd cu gandire mica. Pacat am votat asta.
4
1
Pai Mazare nu-si pusese si el numele pe garduri cind a facut pisatorile din oras, inlcusiv cea din portul Tomis?
8
3
Aroganta psd.Dispensar renovat ptr ingrijirea si tratamentul votantilor decedati din teleorman cu dedicatie din partea psd - trandafiri si iliescu
5
2
lipsa de educatie se vede clar.astia din p.s.dragnea traiesc cu impresia de a fi unicii binefacatori din ultimul secol.
3
2
Voi ce plmea faceti ptr a nu mai manca caca de romani ?.Voi sujeti caliti la militieni?
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102