REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Câtă minte (n-)au unii! A stropit zăpada din spatele blocului cu ulei de motor, să nu se mai joace copiii! VIDEO

Câtă minte (n-)au unii! A stropit zăpada din spatele blocului cu ulei de motor, să nu se mai joace copiii! VIDEO

Replica API 14 ianuarie 2017 | 00:59 454

Mulţi constănţeni s-au arătat nemulţumiţi de felul în care a decurs şi decurge deszăpezirea în municipiu. A nins mult, implicarea nu a fost pe măsura aşteptărilor, însă avem şi cazuri de neînţeles. Ne referim, de data aceasta la vecini care au priceput că din bloc şi până la stradă este treaba lor să "croiască" o alee, însă ce a urmat... s-a lăsat cu reclamaţii la Garda de Mediu Constanţa!

Locatarii blocului ID3, scara C, de pe bulevardul Soveja şi-au făcut cărare de la ieşirea din spatele blocului până la stradă, munţii de zăpadă rezultaţi de o parte şi de alta a aleii devenind rapid bucuria copiilor din zonă. Nu pentru mult timp, căci un locatar al blocului a găsit de cuviinţă să strice plăcerea celor mici, nu cumva ca aceştia să dărâme zăpadă peste aleea la care el a dat cu lopata. Prin urmare, a luat ulei de motor (din câte se pare uzat) şi a stropit munţii de zăpadă de o parte şi de alta a aleii. În condiţiile date, nici un copil nu s-a mai încumetat să se joace, iar cei care au făcut-o totuşi au ajuns acasă murdari de ulei din cap până în picioare. Revoltaţi de acest lucru, alţi locatari ai blocului au sesizat autorităţile, în speţă Garda de Mediu, care a venit la faţa locului şi a prelevat probe, pentru a demonstra că este vorba despre ulei de motor. Imediat ce analizele de laborator vor confirma acest lucru, cel care a stropit cu ulei va fi obligat să cureţe şi nu este exclus să primească şi o sancţiune pentru poluare cu hidrocarburi.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Esti cel mai mare mancator de kkt din Dobrogea, dovada hartia igienica refolosita pe care o vinzi dupa ingurgitarea fecalelelor de pe hartia veche.
1
0
Puteai sa te lungesti chiar tu pe zapada,in felul asta at fi fost zapada murdara cu cacat. Asta asa,pentru imaginatia la nivelul tau.
0
1
Pacat ca nu se stie cine este...
0
0
Esti un mare bou
0
3
Foarte bine a facut ! Om cu imaginatie. Copii sa puna mana pe lopata sa dea zapada , nu sa calareasca pustoaicele prin omat sa le traga de tate. Totusi trebuia sa dea si cu niste cacat.
5
11
Cand era mic,omul a fost un copil retardat de care radeau ceilalti copii si a ramas cu frustrari pana la maturitatea . Retardul a ramas si el.E in prilej ca acelor copii sa le fie explicat sa nu devina si ei dobitoci la maturitate ca vecinul lor. Exemplele negative sa nu-i influenteze decat spre invatarea prin comparative a lucrurilor pozitive. Daca nenea e dobitoc,vezi sa nu fii si tu la fel,sa cresti furmos si liber,sa te feresti de cretini,fie ei mari sau nu, copile....
13
5
Batran frustrat din cauza vietii pe care o duce! Sunt sigur ca omul asta e genul ala de ii spioneaza pe toti din scara pe pizor sau de dupa perdea vesnic nemultumit.impotriva tuturor.merita sanctionat pentru a se invata minte!
15
3
cu siguranta se stie si se pot lua masuri !
8
3
Asta cu uleiul e mic copil mai periculosi sunt aia care-si plimba cainii care-si fac nevoile si nu iau mizeria lasata. Astia sunt mai javre decat cainii care-i au bine ar fi ca politia locala si chiar jandarmeria sa aplice legea cum trebuie si nu ar mai fi probleme
14
5
Cel care a stropit zapada e impostorul de george despina.gayul batran al constantei
8
2
prosti da' multi
5
1
Firfizoii ofuscati sunt probabil aia care l-au admirat pe dupa perdele pe bietul om care si-a rupt spatele facand alee cocalarilor si pitipoancelor ca sa poata merge la mall cu plozii !
6
10
cred ca e nebun omu.
8
4
Foarte bine ,sa puna mana sa frece . Oamenii frustrati merita sa plateasca cumva .
7
3
ar trebui bine fragezit de parinti
8
2
La cata zapada le-am dat merg si ei doi metri mai antart!
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614