REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

CÂTĂ NESIMȚIRE: Angajații unei firme și-au golit mașina de gunoaie pe stradă, în buricul Constanței FOTO/VIDEO

CÂTĂ NESIMȚIRE: Angajații unei firme și-au golit mașina de gunoaie pe stradă, în buricul Constanței FOTO/VIDEO

Replica API 20 ianuarie 2018 | 14:25 369

Imagini scandaloase au apărut pe internet, surprinse de un constănțean, chiar în inima orașului. Într-un filmuleț făcut cu telefonul mobil se poate vedea un microbuz de marfă parcat pe contrasens, iar o persoană, probabil șoferul, descarcă gunoaiele din interiorul acestuia pe trotuar. Nu vorbim despre un făraș de gunoi, ci de o grămadă de ambalaje din carton și plastic, plus alte resturi rămase probabil în urma unui transport, dar care nu-și aveau locul pe domeniul public. Întreaga scenă s-a petrecut vineri, 19 ianuarie, ora 16:30, la intersecția străzilor Chiliei cu Panait Cerna. Imaginile publicate pe Facebook, pe pagina ”Parchez ca un bou”, erau însoțite și de câteva detalii destul de importante, putem spune, iar opinia publică nu a întârziat să-și manifeste indignarea față de aceste practici ale unora. Mai mult decât atât, a fost trimis și un mesaj presupusei firme care deține autoutilitara respectivă.

”Când i-am întrebat de ce fac așa, au zis că îl strâng (gunoiul, n.r.), iar după 2 ore ,unde credeți că era gunoiul?! (...) Am aflat ca masina este a celor de la Casa-Concept Constanta, iar gunoiul era tot acolo la ora 00:00”, explică cel care a surprins întreaga scenă cu telefonul mobil, după care a postat totul pe internet.

Mai departe, vă lăsăm pe voi să trageți concluzii și așteptăm ca organele abilitate să ia măsuri.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa mori ars de viu! faptul ca un procent mic de oameni din tr-un popr se afla in situatia spusa de tine, nu inseamna ca toata tara este la fel! p.s. nu te inmulti! vai de steaua ta!!!
1
1
Ce firma daca e a psd nu face nimic ca si ei sunt gunoaie
3
1
Felicitari celui ce a filmat
9
1
se pare ca filmarile nu mai reprezinta o dovada inaintea judecatorului,conform codexului de teleorman.asa ca,nu aveti ce le face indivizilor de genul.
3
1
Deci la toate zdrentele astea care arunca deseuri de constructii trebuie sa li se confiste masinile, altfel nu se potolesc, wtf? am ajuns sa aratam ca un oras din Bangladesh!
12
0
Suni la 112 si incepi filmarea!...
8
0
Unde dracu' este politia aia locala platita cu un sef detasat de la MAI...?!? De ce nu-l cauta pe idiotul asta dupa nr. de inmatriculare al dubitei care se observa in foto si sa-i futa o amenda s-o tina minte...?!?
10
0
Cei care arunca deseuri din constructii au modificat relieful pe drumul de piatra catre lac de la sensul giratoriu de pe Aurel Vlaicu si str Dispensarului. Vin betoniere, vin camioane cu moloz si nimeni nu spune nimic. Drumul acela era la nivelul solului, nu erau movile si dealuri in stanga si in dreapta sa.
7
0
Cel mai murdar oras din tara. Asta spune ceva si despre locuitori...
15
2
asta trebuie spanzurat in public
9
0
Popor de tigani smardoi si cocalari
12
2
Vedem vreo amenda si obligatia sa stranga gunoaiele?
12
2
tot orasul e un imens ghetou!Fatalau e preocupat acum cu distribuirea banilor veniti de la daddy,n-are timp de prostii gen salubrizarea orasului.si mai vine-n p.l.m.si iarna asta si-i surprinde din nou,ca tare bine mai e in madagascar.poate da tanti de la aprozar vasilica o directiva sa mai intarzie totusi ninsoarea asta.
18
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367