REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Cătălin Botezatu, apariție de pomină la Untold! Internauții au fost pe fază: „Cel mai frumos sudor mecanic“

Cătălin Botezatu, apariție de pomină la Untold! Internauții au fost pe fază: „Cel mai frumos sudor mecanic“

Replica API 10 august 2022 | 00:00 875

Cătălin Botezatu a vrut să se simtă ca la 20 de ani la Festivalul Untold, fără griji, dar cu mulți bani și cu siguranță i-a reușit. Designerul, cunoscut pentru eleganță și opulență, a abordat o ținută neconvențională, de parcă era gata să urce pe scenă și să facă show. Internauții i-au criticat ținuta printr-o serie de comentarii savuroase.

Cătălin Botezatu

Bote a rupt gura târgului la Untold, unde și-a făcut apariția în mare stil, într-o ținută care a stârnit reacții foarte diferite, căci nimeni nu a putut rămâne indiferent. Designerul a fost prezent la unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din Europa gata să facă concurență artiștilor de pe scenă, la capitolul ținută. Bote a abordat un stil foate tineresc, care ne-ar putea face să credem că a dat buzna în garderoba lui Alex Velea și a împrumutat câteva obiecte vestimentare, în dorința de a încerca ceva nou.

Cătălin Botezatu purtat o cămașă colorată, cu un lanț de aur, cu medalion masiv, pantaloni scurți negri, lucioși și o pereche de bocanci negri. Acccesoriul care a cauzat senzație au fost ochelarii supradimensionați, cu un design futurist, creați de celebrul brand Gucci și care au costat 2.000 de euro.

Cum a răspuns Bote criticilor?

Din păcate, internauții au reacționat cu foarte multă ironie la ținuta lui Cătălin Botezatu și i-au criticat în special ochelarii care au fost asemănați cu ochelarii de protecție pentru sudură.

„Chiar zilele trecute am aruncat o mască de asta de sudură, nu mă așteptam să o găsească cineva...“ a comentat un utilizator.

„Pe bune? Era Gucci? Asta din ultima colecție? Aia de 2000 € Ce fraier sa arunci așa“, i-a dat replica Bote, cu evidentă ironie.

„Cel mai frumos sudor mecanic, și oamenii spuneau ca nu mai merge treaba în port la Agigea...dă-i tare nea Cătă și la cât mai multe vapoare. Doamne ajută!“ a adăugat un glumeț.

„Adevărat metalist! "Cradle of filth" (n.r. trupă rock) e cu invidie pe ghete clar“, a menționat altul, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367