REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Cătălin Botezatu, luat la rost de creatoarea rochiei lui Carmen Iohannis: „Nu este corect sa fim judecate“

Cătălin Botezatu, luat la rost de creatoarea rochiei lui Carmen Iohannis: „Nu este corect sa fim judecate“

Replica API 26 septembrie 2022 | 18:32 1173

Cătălin Botezatu a criticat rochia purtată de Prima Doamnă a României, la funeraliile Reginei Elizabetei a II-a, dar cea care a creat ținuta, designerul Andreea Tincu, a reacționat recent la declarațiile sale. Aceasta i-a atras atenția lui Botezatu că opinia sa este una strict subiectivă și l-a contrazis categoric în privința mai multor aspecte.

Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a fost nemilos cu vestimentația lui Carmen Iohannis, creată de Andreea Tincu, pentru funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Bote a considerat nepotrivită rochia din catifea deoarece ar fi avut un decolteu prea mare, iar a doua ținută a considerat-o ca fiind „foarte prost lucrată“. Astfel de vorbe nu puteau să nu o deranjeze pe creatoarea de modă Andreea Tincu, care i-a dat replica lui Botezatu pentru afirmațiile destul de dure.

„Decolteul Primei Doamne este absolut decent“

Creatoarea de modă a punctat faptul că opinia lui este una subiectivă și că femeile din ziua de azi apelează la ținute moderne, iar decolteul Primei Doamne a fost unul decent, comparativ cu alte invitate, care au optat pentru o croială mai îndrăzneață.

„Dragă Cătălin,

Ne cunoaștem de foarte mulți ani.

Bineînțeles că o ținută poate să îți/îmi placă, indiferent cine este designerul ei. Cum bine ai zis, E din punctul tău de vedere, care poate fi corect sau nu, bine documentat sau nu.

Decolteul Primei Doamne este absolut decent, chiar persoane din Familia Regală fiind de-a dreptul curajoase în această privința, după cum vedem în pozele atașate. Istoria evoluează, oamenii se schimbă, ne adresăm viitorului, nu rămânem etern tributari unui trecut. Suntem femei ale secolului XXI, avem dreptul să ne alegem ceea ce ne place și nu este corect să fim judecate după centimetri de material.“, a scris Andreea Țincu.

Creatoarea rochiei lui Carmen Iohannis a răspuns și cu privire la pălăria soției președintelui, dar și a dresului mat, accesorii care au declanșat spiritul cârcotaș al lui Bote.

„Pălăria, accesoriu obligatoriu într-o ținută de acest gen, poate fi în stilul clasic, modern sau reinterpretată ușor avangardist. Vezi Jill Biden pentru exemplul cel mai grăitor. Voaletă are mai multe dimensiuni, nu ar fi arătat foarte bine că toate doamnele să fie «învăluite» că într-o colecție Margiela.

Dress-ul transparent, eventual cu dungă fină, nu era tocmai varianta fericită, chiar dacă este deliciul prezentărilor de modă. E totuși o înmormântare. 100% dintre clientele mele poartă dress mat, nu aș putea să îți zic de ce nu vor dress transparent, cu luciu.“, a mai adăugat Andreea Țincu.

„Știi și tu ca pentru un designer, calitatea este foarte importantă“

Probabil cea mai mare jignire pe care a adus-o Botezatu, Andreei Tincu, din punct de vedere profesional, a fost atunci când a spus foarte clar despre a doua ținută a Primei Doamne că „este lucrată prost“.

„Dacă hainele nu apar în poze exact că în studio, bănuiesc că știi și tu foarte bine. De cele mai multe ori, le așezăm la poze și punem cele mai bune lumini, ceea ce este cu siguranță avantajul studioului. Nu cred că mânecă de la sacoul lui Kate Middleton stă în realitate cu multe cute și a fost dat produsul la gata, fără probe. Știi și tu că pentru un designer, calitatea este foarte importantă.

În încheiere, am văzut că totuși ai apreciat lungimea rochiei.

Mai mult, bănuiesc ai fost mândru de faptul că Prima Doamna Carmen Iohannis a purtat un produs creat de un designer român, la un eveniment de o importantă mondială.“ a menționat creatoarea Andreea Țincu, scrie click.ro.

Cătălin Botezatu despre ținutele lui Carmen Iohannis: „Este inadmisibil“

Cătălin Botezatu a intrat în rolul criticului de modă și a analizat vestimentația personalităților care au participat la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Carmen Iohannis a purtat două ținute, semnate de creatoarea de modă Andreea Tincu, pe care Bote le-a criticat destul de dur.

„Rochia de catifea are un decolteu mult prea mare. Inadmisibil! Un decolteu mult mai mic, de tip Jackie Onassis, ar fi fost mult mai potrivit contextului. Nici pălăria nu e deloc potrivită. Lungimea rochiei este corectă, dar ciorapul este mult prea mat. Iohannis, în schimb, este impecabil!

În cazul celei de-a doua rochii, nu s-a respectat lungimea mânecii. Este o rochie foarte prost lucrată, are peste tot cute din cusătură, trage din toate cusăturile posibile, parcă e șifonată! Decolteul este nepermis unei astfel de ceremonii. Părul trebuia obligatoriu strâns și nu lăsat desfăcut! E inadmisibi!“, a spus Botezatu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bote are dreptate. Intotdeauna, doamna Iohanis este imbracata foarte inadecvat!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102