REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Cătălin Botezatu, petrecere exclusivistă cu ocazia zilei sale de naștere

Cătălin Botezatu, petrecere exclusivistă cu ocazia zilei sale de naștere

Replica API 6 decembrie 2021 | 17:13 1587

Cătălin Botezatu a împlinit zilele trecut frumoasa vârstă de 55 de ani! În cursul zilei de sâmbătă, 4 decembrie, celebrul designer vestimentar nu a ezitat și a organizat o petrecere fastuoasă, unde mai multe nume mari ale showbiz-ului românesc sunt prezente. Printre vedete se numără și Oana Roman, sau Andreea Tonciu care a ținut să-i spună în fața tuturor că este cel mai frumos bărbat din România. Iată alături de cine petrece creatorul de modă.

Ei bine, Cătălin Botezatu este fără dar și poate o prezență masculină care face senzații ori de câte ori apare. Celebrul designer este cunoscut nu numai la nivel național, ci și la nivel internațional, astfel că de foarte multe ori ne-a reprezentat țara cu mândrie. Acum, la petrecere organizată de ziua lui de naștere, este acompaniat de numeroase nume celebre.

Andreea Tonciu nu s-a sfiit, astfel că a vrut să-i mai facă o dată o urare celebrului designer, de data aceasta chiar de la petrecerea pe care el a organizat-o, fiind alături de ea. Vedeta nu s-a sfiit, astfel că a spus în fața tuturor cât de mult îl iubește, sentimentul fiind reciproc din ceea ce se poate observa în postarea brunetei.

Cu toții știm că celebrul designer este un bărbat care întoarce toate privirile, însă Andreea Tonciu a ținut să afle toată lumea acest aspect, astfel că a strigat în gura mare că el este cel mai frumos bărbat din România.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, astfel că marea comunitate nu a făcut altceva decât să-i susțină afirmațiile, scrie spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai dati stiri cu drogalaul asta, prin cluburi cu toate rapandulele si borfeturi!
2
0
toate rapandulele foste borfeturi de club au fost la petrecerea de poponari aindividului .
3
0
si il ai in spate de ex mafiotul sef arafat pot sa dai moooie la oricine
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218