REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Cătălin Botezatu, prima prezentare de modă după operația la colon. Cum arată în prezent designerul

Cătălin Botezatu, prima prezentare de modă după operația la colon. Cum arată în prezent designerul

Replica API 15 noiembrie 2019 | 19:37 605

Cătălin Botezatu

Foto: Instagram

După operația la colon suferită, care îl slăbise mult pe îndrăgitul designer vestimentar, se pare că Botezatu își găsește refugiul, în perioada sa de recuperare, tot în pasiunea care l-a consacrat.

În plin proces de refacere după intervenția chirurgicală deloc ușoară pe care a fost nevoit să o facă, Cătălin Botezatu nu își neglijează atribuțiile și își urmează în continuare vocația, participând la o prezentare de modă ce îi poartă semnătura.

Pentru seara de gală în care și-a prezentat colecția de modă, mai multe vedete i-au fost acestuia alături, printre care și Teo Trandafir, Raluca Bădulescu, Chef Scărlătescu, Diana Dumitrescu și Ilinca Vandici.

Foto: Instagram

Abia a început să-și recapete puterile, dar Bote arată din ce în ce mai bine și a reușit să ia în greutate, după ce slăbise peste 12 kilograme din cauza bolii. Cătălin Botezatu și-a prezentat noua colecție de iarnă Smart Fashion Winter în prezența a numeroși prieteni celebri veniți să-l susțină.

După ce a făcut operația la colon, în urma căreia i-a fost extirpată o tumoră canceroasă, și după ce a slăbit aproape 14 kilograme, designerul se simte în prezent din ce în ce mai bine. Fanii lui nu au putut însă să nu observe că imediat după intervenție, Bote părea un alt om, aceștia făcându-și griji pentru el în acea perioadă.

Foto: Instagram

Cătălin Botezatu a slăbit 12 kilograme din cauza problemelor de sănătate

După operația la colon care a durat circa șase ore, designerul spune că a realizat în sfârșit că cea mai importantă este sănătatea. „Nu sunt în forma cea mai bună. Chiar mă uit așa la mine și îmi fac poze și vreau să postez, dar nu arăt bine. Am slăbit 12 kilograme. Nu sunt așa cum vreau să fiu. Nu mai am aceeași putere. Mi-am dat seama că cea mai importantă e sănatatea, a spus Cătălin Botezatu pentru Antena Stars.

Celebrul designer a mărturisit că medicii s-au temut pentru viața lui. Cătălin Botezatu a pierdut doi litri de sânge și a fost la un pas de moarte. „Am pierdut extrem de repede doi litri de sânge. Medicii au crezut că voi muri din cauza hemoragiei. Sunt tăiat de sus până jos. Am găuri în corp de la drene”, a mai spus Cătălin Botezatu.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Botezatule iti cam bate apropouri aia cu coasa!
1
0
Si cu pu..a in colon si cu sufletu in rai. Un pidosnic netalentat dar cu pretentii.
7
0
grea pierdere pentru o perioada: va trebui sa nu se mai futa in cur acest filfizon pe care mascariciul primar l-a imbogatit din banii prostilor pentru asa zisele prezentari de moda si costumele bolnavului psihic...
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920