REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Cătălin Botezatu rupe tăcerea după moartea Zinei Dumitrescu

Cătălin Botezatu rupe tăcerea după moartea Zinei Dumitrescu

Replica API 4 aprilie 2019 | 00:00 480

Cătălin Botezatu

La câteva zile după moartea Zinei Dumitrescu, designerul Cătălin Botezatu a vorbit despre fiul creatoarei de modă, Cătălin Negreanu, după ce au început să pară tot felul de scenarii legate de cei doi.

„Niciodată nu au existat invidii între mine și Cătălin Negreanu. Din contră, pe vremea când lucram amândoi ca manechini, eram foarte buni prieteni, apoi, ne-am mai întânit accidental de câteva ori și ne-am purtat ca niște oameni civilizați! Nu știu dacă Zina vorbea mai mult despre mine, poate chiar și în fața lui, cu un scop anume, cred că o făcea să îl motiveze, nicidecum din alte motive. Iar în ceea ce mă privește, se mândrea efectiv cu mine, de cine sunt, de realizările mele, se mândrea cu faptul că eu am ajuns foarte sus. În ultima perioadă, ea se lăsase de modă și era normal că privea ca un spectator! Sincer, pe mine mă vedea ca pe un om cu care lucrase, o persoană pe care ea își pusese o amprentă pozitivă și normal că asta era poate satisfacția sa!”, a declarat designerul pentru WowBiz.

„Nu cred Zina și-ar fi dorit să lovească în Cătălin, fiul ei natural, pe care îl iubea enorm, prin mine. Niciodată! Repet, poate mă dădea ca exemplu doar ca să îl motiveze puțin! Atât! Am spus-o și o spun, Cătălin este un băiat minunat, îl respect, indiferent ce s-a întâmplat acum și îl voi respecta și în viitor, datorită mamei Zina, pardon doamnei Zinei, îi spun așa să nu se mai interpreteze! Dacă vreodată va avea nevoie de ajutorul meu, îl va avea fără să mă gândesc la ce o să interpreteze lumea sau la ce s-a întâmplat zilele acestea”, a mai adăugat creatorul de modă.

Zina Dumitrescu a murit pe 28 martie, la vârsta de 82 de ani. Vestea a fost confirmată pentru Libertatea de cea mai bună prietenă a sa. Zina Dumitrescu a mâncat la prânz, s-a simțit foarte bine și s-a dus să se odihnească. Trecerea în neființă a survenit în propria rezervă de la azilul privat unde a locuit în ultimii ani, cel mai probabil în timpul somnului.

Vestea i-a șocat pe mulți dintre cei alături de care și-a petrecut ultimii ani, deoarece, față de ultimele luni în care slăbise considerabil și s-a simțit rău, în ultimele zile starea sa se îmbunătățise.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La cate persoane a propulsat in viata dna Zina Dumitrescu, puteau sa o ajute acum cand s-a aflat pe ultimul drum ! A murit singura intr-un azil de batrani ! Foarte urat pentru cei care au izbutit in aceasta lume sa se realizeze datorita ei !
2
0
Se pricepe la multe nu numai la vorbe. Are si motive sa fie increzut dupa cum considera unii. Sunt unii care n-au facut nimic decat sa comenteze.
1
5
Fapte increzutule, arogantule, drogatule... La vorbe te pricepi. Putea-i face mai mult pentru "mata Zina" si baiatul ei, da. Tardiv! Vrajeala ieftina, infatuatule!
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614