REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Cătălin Grasa, la un pas de a fi noul manager al Spitalului Județean

Cătălin Grasa, la un pas de a fi noul manager al Spitalului Județean

Replica API 19 aprilie 2017 | 14:56 512

Consiliul de Administrație al Spitalului Județean Constanța a făcut public rezultatul selecției dosarelor pentru funcția de manager al Spitalului Județean. Astfel, pentru acest concurs a fost admis dosarul doctorului Cătălin Nicolae Grasa, actualul manager al spitalului.

Amintim că între 22 şi 24 martie 2017 a fost programată vizitarea spitalului de către candidaţi, în prezenţa directorului medical, iar data-limită de depunere a dosarelor de înscriere la concurs şi a proiectului de management a fost stabilită pentru 13 aprilie 2017. Ulterior, pe 18 aprilie 2017, după verificarea dosarelor, au fost afişate calificativele de „admis“ şi „respins“. Contestaţiile pot fi depuse miercuri, 19 aprilie,a.c., până la ora 10.00, soluționarea trebuind efectuată pe 21 aprilie 2017.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la un pas spre menegeriat ia ia sa vedem la citi pasi pin la camera lui CAPATINA de la poarta alba. hai mai jegosule ca te asteapta omu ala acolo
1
0
sa imi iei testicolele in gura tu tu jeeeeg uman
1
0
da da la un pas pina la si un pas jumate pina o sa elibereze postul datorita comportamentului sau execrabil asta elegant spus
1
0
Alo presedintele p...y de la cjc mai bine ii puneai pe Bavela si Mirel Andrei stiu sa suga si sa dea limbi in ureche mai bine
1
0
Tre sa cunosca Ordonante Legi pt a deveni meneger.Gresit tre sa fie doar sluga politica.Adevaratedic nu mai este demuuult da a uitat sa opereze si un apendic.In schimb partea grava cred ii acea ca a uitat asa zisul juramint depus acela a lui hipocrat.In spital fiecare face cum il taie capul.De acum ii politician cu acte dac ii numit. Ma gidesc sa se fi avut in vedere ce la numirea dinsului.Medic am lamurit sa menegerieze se vede din ordinea lucrurilor di spit.Sa fie ok la postarile de pe FB.
3
0
Este de 1an manager interimar si nu a facut nimic...e o debandada totala si fiecare face ce vrea fara a le fi frica de nimic... el nu stie sa se impuna el se ghideaza dupa pacientii care fac scandal pe te miri ce subiecte banale..la problemele adevarate nu are solutii..Stie doar sa dea la postat pe facebook situatia cu prezentarile in upu in 24 de ore..adevarul e ca prezentarile sunt informatii vitale chiar ne intereseaza..Nu dl dr Grasa daca pot spune asa ca nici ca medic nu straluciti..nu asta ne intereseaza...Ne intereseaza de ce lipsesc o gramada de cabinete si medici in policlinica.de ce?
2
1
este continuarea ideala,dupa mos teaca cel nehalit urmeaza pitecantropul biped si jigodos,asta da continuitate
5
0
Acest Catalin Grasa e un neica nimeni sustinut de PSD, nu stie nici sa managerieze, nu stie nici meserie nu stie nici sa vorbeasca! asta e cel mai bun!!!
4
0
Ca sa devii manager trebuie sa cunosti doar cateva Ordonante sau Legi, pe care si intr-o noapte le poti invata. Dar pt alte functii si posturi bibliografia este de cateva pagini, constand in mii de pagini de invatat pt un concurs. Unde e echitatea ?
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218