REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Cătălin Grasa, vehiculat ca potenţial candidat la şefia Universităţii Ovidius

Cătălin Grasa, vehiculat ca potenţial candidat la şefia Universităţii Ovidius

Replica API 27 ianuarie 2016 | 23:24 321

Se testează „publicul”

Se testează „publicul”

Cătălin Grasa

Senatul Universităţii Ovidius din Constanţa a stabilit calendarul alegerilor pentru funcţia de rector. Primul tur de alegeri va avea loc pe 25 martie, iar al doilea, dacă va fi cazul, se va desfăşura pe 28 martie.

Sorin Rugină

Mai sunt două luni până la alegeri, iar în cadrul instituţiei au fost vehiculate două nume aspirante la funcţia de rector: Sorin Rugină, care şi-a confirmat, de altfel, candidatura, dar şi prorectorul Facultăţii de Istorie şi Ştiinţe Politice, Cristian Moşnianu. Deşi şi-a exprimat intenţia, faţă de colegi, de a se înscrie în cursa pentru funcţia de rector, Moşnianu a declarat, pentru „Replica”, faptul că are nişte probleme personale care l-ar putea împiedica să candideze.

„Nu mai ştiu dacă mai am intenţia aceasta. Deocamdată, mă aflu în concediu fără plată. Am nişte probleme personale de rezolvat. Dacă le rezolv, voi candida. Vreau o schimbare în cadrul instituţiei. Dacă tot am fost preşedinte la o comisie din Senat şi cunosc foarte bine situaţia Universităţii Ovidius, cred că pot aduce ceva nou“, a precizat Moşnianu. Se pare că lista candidaţilor se îngroaşă, întrucât alte două trei au fost vehiculate. Eduard Marius Crăciun, de la Facultatea de Matematică şi Informatică, dar şi... surpriză: Cătălin Grasa, directorul de Cercetare al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, Constanţa. „Momentan, infirm. Este un zvon, aşa cum a mai fost lansat acest zvon şi în decembrie. Nu m-am gândit la aşa ceva“, a declarat Cătălin Grasa, pentru „Replica”. Decanul facultăţii de Medicină, Dan Iliescu şi-a anunţat, de asemenea, intenţia de a candida.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369