REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Cătălin Ivan: Condamn abordarea complet iresponsabilă a PDL, care a cerut reluarea examenului de Bacalaureat

Cătălin Ivan: Condamn abordarea complet iresponsabilă a PDL, care a cerut reluarea examenului de Bacalaureat

Replica API 3 iulie 2013 | 00:00 201

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a salutat intervenţia promptă a autorităţilor în cazul suspiciunilor privind examenul de Bacalaureat de la Liceul ''Dimitrie Bolintineanu'' din Capitală, subliniind că astfel Ministerul Educaţiei a arătat toleranţă zero faţă de orice tentativă de fraudă.

"Ceea ce s-a întâmplat la Liceul 'Dimitrie Bolintineanu' din Bucureşti dovedeşte că examenul de Bacalaureat este organizat extrem de riguros şi că, într-adevăr, există toleranţă zero faţă de orice tentativă de fraudă. Salut intervenţia promptă a Ministerului Educaţiei şi a organelor de anchetă, care au transmis un semnal foarte clar tuturor celor care au încercat sau se gândesc să promoveze examenul în mod necinstit. Acesta este mesajul corect pe care Şcoala în general şi autorităţile în special trebuie să-l transmită în continuare", a declarat Cătălin Ivan, potrivit unui comunicat remis marţi AGERPRES.

Cătălin Ivan a susţinut că situaţia de la Liceul ''Dimitrie Bolintineanu'' este una izolată şi a acuzat PDL de lipsă de respect faţă de profesori şi elevi.

"În acelaşi timp, doresc să condamn abordarea complet iresponsabilă a PDL care, prin vocea Ralucăi Turcan, a solicitat, în mod cu totul hazardat, reluarea examenului de Limbă şi literatură română la nivel naţional. După ce şi-au bătut joc de profesori, de elevi şi de părinţi, după ce au închis şcolile şi au bulversat sistemul de Educaţie, acum, cei de la PDL ies în public complet neinformaţi şi avansează critici lipsite de substanţă doar pentru a arăta că fac opoziţie. Cazul de la Liceul 'Dimitrie Bolintineanu' este unul izolat, Bacalaureatul desfăşurându-se în condiţii normale în restul centrelor de examinare. Reprezentanţii PDL dovedesc în opoziţie aceeaşi lipsă de respect faţă de munca elevilor şi a profesorilor cinstiţi şi responsabili, pe care au afişat-o şi atunci când s-au aflat la guvernare", a mai spus purtătorul de cuvânt al PSD.

sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367