REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Cătălin Ivan şi-a depus candidatura pentru alegerile prezidenţiale; ADN înseamnă alternativă la actuala clasă politică

Cătălin Ivan şi-a depus candidatura pentru alegerile prezidenţiale; ADN înseamnă alternativă la actuala clasă politică

Replica API 23 septembrie 2019 | 00:43 492

Cătălin Ivan, foto b1.ro

Fostul europarlamentar social-democrat Cătălin Ivan şi-a depus, duminică, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidenţiale, el afirmând la intrarea în sediul BEC că acest demers înseamnă o oportunitate de a face cunoscut proiectul politic în care s-a angrenat, Partidul Alternativa pentru Demnitate Naţională, şi care se doreşte "o alternativă la actuala clasă politică".

Cătălin Ivan a precizat că va depune la BEC un număr de 235.119 semnături pe care a reuşit să le adune cu ajutorul reprezentanţilor partidului care-l susţine, Alternativa pentru Demnitate Naţională.

"Înseamnă o oportunitate foarte mare de a ne face cunoscut proiectul. În primul rând, ADN înseamnă alternativă la actuala clasă politică, ne propunem să facem altfel politică, să venim cu altfel de politicieni în faţa românilor şi, în al doilea rând, vorbim despre demnitate naţională ca sumă a demnităţilor individuale, vorbim despre un proiect coerent de regenerare a României, de schimbare din temelii a societăţii româneşti şi a clasei politice", a declarat Cătălin Ivan.

El a subliniat că la momentul actual România avea nevoie mai mult ca oricând "de o dezbatere mult mai profundă despre situaţia reală" a ţării, la care să participe cât mai mulţi candidaţi şi a adăugat că, în opinia sa, numărul de 200.000 de semnături, impus prin lege pentru depunerea candidaturii, este "excesiv".

"Poate ar fi trebuit să vedem mult mai multe proiecte argumente. Faptul că această dezbatere electorală va fi viciată de faptul că mulţi candidaţi nu au reuşit să strângă semnăturile este o pierdere foarte mare pentru noi toţi. Speram să fie cât mai mulţi, sunt oameni care au proiecte coerente care ar fi putut să contribuie fundamental la dezbaterea electorală, e o oportunitate ratată din punctul meu de vedere. Deci, eu cred că numărul acesta de 200 de semnături este excesiv", a mai declarat Ivan. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stai ma in banca ta. Nu vezi ca esti total necunoscut ?....
3
1
Cu asta alta minarie. Cine a auzit de Ivan? Plesoaianu nu reuseste sa adune semnaturi si reuseste Ivan Turbinca?!.Asat cu ce baieti joaca.Nu toata lumea e timpita.
4
2
Catalin Ivan este un baiat destept, destupat la minte, da. Ce cauta la PSD ?!
2
4
In loc sa cautam o tara mai buna ,trebuie sa cautam conducatori mai buni care sa o conduca pe aceasta.Din 1990 au fost numai si numai lacuste la conducerea tari.
7
0
Cine drak il voteaza. Nu au simtul masurii. Circ.
7
2
Avem candidati mai multi decat la Romani au talent!Foame de os!
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920