REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Cătălin Marinescu va prelua funcția de șef al Diviziei de Strategie a Uniunii Internaționale de Telecomunicații

Cătălin Marinescu va prelua funcția de șef al Diviziei de Strategie a Uniunii Internaționale de Telecomunicații

Replica API 28 martie 2017 | 00:00 325

După demisia de la ANCOM

După demisia de la ANCOM

Cătălin Marinescu

Cătălin Marinescu, președinte al Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), a anunțat, luni, în conferința de bilanț, că va ocupa funcția de șef al Diviziei de Strategie a Uniunii Internaționale de Telecomunicații (ITU), începând din prima parte a lunii mai.

'Misiunea mea continuă, mă voi alătura ITU, din poziția decizie privind strategia. Voi fi aproape de domeniul comunicațiilor electronice. Vreau să urez succes conducerii viitoare a ANCOM, și pot să le spun că se pot baza pe mine și de acum încolo. Mi-am dat demisia pentru aveam o altă oportunitate de carieră, a fost o decizie a mea. Spre binele meu, și spre binele organizației, în sensul că la un anumit interval de ani trebuie să vină un suflu nou. Demisia mea nu a avut nicio legătură cu politica. Am urmat o procedură de recrutare normală și lungă, care a început de anul trecut. Mandatul meu se terminase la ANCOM în aprilie 2015 și am decis să fac acest pas. Funcția de la ITU va fi de Head Corporate Strategy Division în cadrul Secretariatului General, adică șef al Diviziei de strategie. Voi prelua funcția în prima parte a lunii mai. Demisia de la ANCOM va intra în vigoare începând din aprilie', a declarat Cătălin Marinescu.

Președintele Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), Cătălin Marinescu, și-a dat demisia, vineri, din funcție, pentru a putea prelua șefia diviziei de strategie din cadrul ITU.

Marinescu a lucrat, începând cu 1990, în sectorul comunicațiilor, atât pentru furnizorii de servicii de comunicații, cum ar fi Romtelecom (15 ani), cât și pentru instituții publice.

Între 2005 și 2007, a fost președintele Inspectoratului General pentru Comunicații și Tehnologia Informației, organismul administrației publice responsabil cu gestionarea spectrului de frecvențe radioelectrice, supravegherea și controlul tehnic în radiocomunicații și cu managementul proiectelor de e-guvernare, care a fuzionat mai târziu cu Autoritatea Națională de Reglementare în Comunicații, devenind în anul 2009 ANCOM.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un profesionist ! Bravo lui !
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614