REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Cătălin Moroșanu după ce „călărețul“ Sergiu a vândut casa unor interlopi: „Bă, de ce te-ai întors în sărăcie?“

Cătălin Moroșanu după ce „călărețul“ Sergiu a vândut casa unor interlopi: „Bă, de ce te-ai întors în sărăcie?“

Replica API 4 mai 2021 | 23:21 1682

Cătălin Moroșanu a reacționat în premieră după ce Sergiu Ciobotariu, tatăl care a impresionat o lume întreagă după ce a călărit 40 de kilometri pentru a-şi vedea soţia şi copilul nou-născut, a vândut casa obținută din donații unor interlopi, scrie digisport.ro.

Sergiu Ciobotariu a primit, în urmă cu an, o casă și o sumă importantă de bani, 5600 de euro, în urma unei campanii umanitare pe care a lansat-o Cătălin Moroșanu. La începutul lunii aprilie, tânărul a declarat că a vândut imobilul din cauza dificultăților financiare.

Cătălin Moroșanu: "O să am o discuție cu Sergiu și o să-l întreb: 'Bă, de ce te-ai întors în sărăcie?'"

În primă instanță, echipa care administrează paginile de social media ale luptătorului a oferit o reacție pe Facebook. Acum, la câteva săptămâni după eveniment, Cătălin Moroșanu a rupt tăcerea. Sportivul a hotărât să discute cu Sergiu pentru a afla cu exactitate motivul pentru care acesta a înstrăinat casa și a dezvăluit că se aștepta cumva la acest deznodământ.

"Când o să mă duc la Iaşi o să am o discuţie cu el şi o să îl întreb: 'Bă, de ce te-ai întors în sărăcie?' Sunt foarte dezamăgit. Eu aveam semnale că ar vrea să facă chestia asta. Chiar m-a sunat cineva care voia să cumpere casa lui Sergiu. Şi i-am zis: 'Cum să cumperi casa lui Sergiu? Nu îţi vând casa lui Sergiu pentru că e luată din donaţii'. Una la mână!

Banii au fost strânşi din donaţii. Sute de mii de români au pus mână la mână să îi îndeplinească visul unui om. Acum ce fac? Îmi bat joc de banii lor? De dorinţa lor de a ajuta pe cineva? Nu am fost de acord să vând casa pentru că trebuia semnătura mea.

În momentul în care am cumpărat imobilul i-am pus o clauză în contract şi i-am spus că timp de 5 ani nu are voie să înstrăineze imobilul. El nu are voie să înstrăineze bunul respectiv. Acum eu nu ştiu ce tertip financiar a folosit. Poate a închiriat-o sau ceva de genul", a declarat Cătălin Moroșanu, pentru as.ro.

Cătălin Moroșanu: "L-am luat dintr-o mahala. Sunt dezamăgit, mi-e milă de copiii lui"

Moroșanu a vorbit despre condițiile precare în care locuia Sergiu Ciobotariu și familia sa înainte ca luptătorul să-i ofere casa. "Moro" s-a arătat dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat și a punctat că cei trei copii ai tânărului vor avea cel mai mult de suferit.

"L-am luat dintr-o mahala, nu avea gaze curent. Nu avea nimic. Stătea într-un bordei, era acoperit cu covoare. Nici măcar nu era făcut din chirpici. Nu avea nimic. Şi i-am luat o casă cu internet, proprietarul i-a lăsat tot, toată mobilă. Avea şi baie, avea tot. Avea şi în spate o bucată de teren unde putea să priponească şi calul. I-am dat tot.

Sunt dezamăgit, dar asta nu înseamnă că nu vom mai ajuta alţi oameni. Mi-e milă de copiii lui. Poate copiii aveau şansa să crească într-un mediu mai bun, să se ducă la şcoală. Acolo, în mahalaua aia, la ce şcoală să se ducă? Cine îi primeşte? Copiii ăia ce educaţie vor avea?", a adăugat Cătălin Moroșanu.

Cine este Sergiu Ciobotariu, tânărul care a mers călare la maternitate

Până să devină faimos, ”călărețul” Sergiu lucra cu ziua. După ce a primit o casă cadou, tânărul era recunoscător și promitea că va face totul pentru bunăstarea familiei sale.

Sergiu Ciobotariu a devenit viral pe internet și a emoționat pe toată lumea cu povestea sa. După ce a explicat că a mers călare la maternitate fiindcă nu a avut bani pentru un alt mijloc de transport și pentru că voia să îi ducă soției sale ceva de mâncare, băiatul a spus că a început construcția unei camere, pentru a locui în condiții decente alături de familia sa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dauneaza grav saraciei
0
0
Failed launch of Russian Kalibr cruise missile - Tsukahara cu triplu surub, Putler high quality. Rassia stronk now!
5
3
De la Ceptura.
2
0
Degeaba te ajuta altii daca ai creier de maimuta
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218