REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Cătălin Moroșanu: Este mai dificil în politică decât în ring

Cătălin Moroșanu: Este mai dificil în politică decât în ring

Replica API 11 septembrie 2017 | 22:22 460

Majoritatea îl cunosc pe Cătălin Moroșanu din ring, dar puțin îi cunosc latura politică. El a venit în calitatea de politician, vicepreședinte TNL Iași, la Școala Politică TNL de la Eforie Nord, unde a participat alături de alți colegi la conferința prezidată de președintele PNL, Ludovic Orban. El a precizat înainte de începerea discuțiilor că ringul politic este mult mai dificil decât ringul care l-a consacrat ca și sportiv.

"Viața politică este destul de grea pentru că atunci când ești în ring ești tu singur cu adversarul tău și cel mai bun câștigă. Pe când, în politică, este altceva. Este vorba de a empatiza cu oamenii, să te pliezi pe oameni, pe electorat. Este destul de dificil, este chiar mai dificil în politică decât în ring. Proiectele merg foarte bine pe Iași. Avem o organizație foarte puternică. Trebuie să știți că noi am elaborat proiectul "România prinde rădăcini". Fiecare organizație de tineri va planta în fiecare comună din Iași 5-6 pomi pentru a arăta că anumite partide politice pot să intre și în societatea civilă să se implice", a declarat pentru cotidianul "Replica de Constanța", Cătălin Moroșanu, vicepreședinte TNL Iași.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In politica romaneasca ai nevoie de mai multa smacherie in cap,adica ceva cam de valoarea tiganilor care inseala cu alba-neagra,cu smenuri de valuta,chestii d'astea. Smardoii sunt eventual angajati si platiti de smecheri,nu pusi acolo unde totusi ai nevoie de macar doi neuroni.
0
1
A ajuns si asta politician si unde in PNL, este clar in ce directie ne indreptam! Pierzanie scrie pe noi!
4
4
absolut neinteresant
4
1
Asta daca a plantat 5-6 pomi crede ca a salvat tara de foamete si alte nevoi! Moldoveanul nu stie ce inseamna lucratul pamantului pe suprafete mari cu legume si cereale! E bun de gura ca ca moldoveanul ala umflat constipat vasile lupu care intrat in politica a facut legea ptr el ca sa i se restituie hectare de padure.
5
2
Credeam ca ai creier.
4
2
lasa-ne, pumn de fier, suntem satui de politicieni, mai fa un reality-show la protv, daca te plictisesti ata de rau.
4
1
Nime nu lucra toti fac politica
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218