REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Cătălin Predoiu a decis soarta SIIJ: ce se va întâmpla cu secția care a încăierat politicienii

Cătălin Predoiu a decis soarta SIIJ: ce se va întâmpla cu secția care a încăierat politicienii

Replica API 6 noiembrie 2019 | 00:59 414

Cătălin Predoiu, foto adevarul.ro

Cătălin Predoiu, cel care a preluat marți mandatul la conducerea Ministerului Justiției, a declarat, întrebat dacă va desființa Secția specială, că lucrurile nu pot rămâne așa cum sunt în momentul de față, precizând însă că abordarea liberalilor e către modificarea în Parlament, conform Mediafax.

"Vom merge pe o intervenție în Parlament, pe proiect de lege, von discuta pe legile justiției, dar eu sper că vom avea o reacție rezonabilă în Parlament. Există în sistemul judiciar o tensiune enormă față de această Secție specială. Sunt magistrați care reclamă desființarea ei peste noapte, dacă vreți, sunt magistrați, mai puțini, care spun că este o reparație. Eu sunt gata să înțeleg rațiunea pentru care s-a gândit o reparație, dar, pe bază de studiu, să vedem despre ce e vorba. În orice caz, nu pot rămâne lucrurile astfel. Noi începem să lucrăm în Parlament și așteptăm o reacție responsabilă din partea Parlamentului. În cadrul fostei majorități devenită minoritate, s-au mai schimbat mințile în ultima perioadă și eu sunt încrezător că vom găsi un răspuns rațional în Parlament", a declarat, marți, noul ministru al Justiției, Cătălin Predoiu, după ce a preluat mandatul.

Cătălin Predoiu a mai deținut acest portofoliu în perioada 2008-2012 și a fost ministru interimar la Ministerul Afacerilor Externe.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vezi ca ma-ta e pe centura si suge cu pofta scule de tiristi! Du-te si ajut-o ca nu mai face fata, pardon, gura!!!
1
1
Mobilizati-va. Este momentul nostru. In calitate de cetateni trebuie sa stim ce vrem. Am votat, votam si iarasi vom vota. Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate. Redus numarul de parlamentari. Parlament unicameral. Daca astazi iesim la pensie la 65 de ani, este pentru ca muncim sa acoperin pensiile speciale si pensionatii de 45-50 de ani.
3
1
mi-as baga pula in ma-ta , dar baietii mi-au spus ca e boccie si face doar muie . Tu mai faci sex cu ea ? ca nevasta-ta face cu noi , sa-ti traiasca !
2
5
Auzi la hoti , abuzuri ale justitiei !Majoritatea "abuzatilor " sunt numai ciorditori . Tot mirul ramane baza pt penali ! La puscarieeeeeeeeeeeeeee , ti-ai draqu de ordinari nenorociti !! Vreti Sectie Speciala , recurs compensatoriu , complet de 7 propus de voi . Unde pula mea va credeti ba jegurilor ?? Ai furat , fi babrbat si fa-ti pedeapsa . SS-ul asta ar trebui sa se ocupe si cu alte infractiuni , cum sunt cele ale porcului de la CT , care a vandut jumate din oras ,si face parnaie pt te miri ce , cu totul altceva .
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614