REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Cătălin Rădulescu, critici DURE la adresa Gabrielei Firea: 'Această Peron a României e vinovata principală'

Cătălin Rădulescu, critici DURE la adresa Gabrielei Firea: 'Această Peron a României e vinovata principală'

Replica API 21 septembrie 2018 | 00:00 216

Deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, i-a criticat, joi, într-o postare pe Facebook care conține greșeli gramaticale, pe ”puciștii” din partid, ajunși în funcții numai datorită lui Liviu Dragnea, afirmând că vinovata principală pentru situația din partid este Gabriela Firea, ”această Peron a României”, scrie Mediafax.

”Da, e o vinovată principală, care a crezut că făcând show-uri la tv devine vedeta partidului și a națiunii, această Peron a României. Am fost, prieten cu unii dintre voi, am crezut că luptăm toți împotriva abuzurilor la care am fost supuși ani de zile, am crezut că mergem împreună până la capăt, am crezut că vreți să facem ceea ce am promis românilor, că vreți liniște, că ne lăsați să facem toate proiectele pentru români . Dar m-am înșelat. (...) Puciștii de frăție! Iată cum stau lucrurile: niște colegi și colege, ajunși în funcții numai și numai datorită lui Liviu Dragnea , pentru că nu îi recomandă nici fața, nici caracterul , nici studiile ( ba greșesc pe unii îi recomandă studiile la SRI ), nici calitatea umană, și pe care în primul rând i-a unit interesul personal, împotriva interesului de partid și a interesului național, au hotărât ei, care de mulți ani pleacă prin vacanțe împreună și își împart afacerile, să facă un puci împotriva unui președinte ales de toți membrii de partid și care a dus la ultimele două alegeri, partidul la scorul electoral pe care niciodată partidul nostru nu l-a avut. Ok”, a scris Cătălin Rădulescu pe Facebook.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alta sluga si asta. Treb sa-i demonstreze stapanului ca-i este loial, poate, poate se lipeste de vreo functie.
0
0
Eu zic ca evita.. peron.S-ar putea sa nu poti cobora cu picioarele pe pamant chiar daca esti inarmat cu fata, studii si caracter..., daca le ai la purtator.
1
0
LIBERILII TREBUIE SA DEA STATUL ROMAN, populatia eei IN JUDECATA la taica LAZAR ! Nu numai jandarmii si liderii PDSR. Sunt vinovati ca nu i au votat populatia romaneasca. Traisca PNL, Orbanii si Wernarii - mari romani autentici !
1
0
Ti ai dreaq de koorve si slugoi neam de atarnatori. Huo
2
0
Practic recunoaste ca au fost pusi in functii chiar daca nu erau calificati, deci recunoaste ileagalitatea facuta de Dragnea
6
0
cel mai josnic om pe care l-am vazut
7
0
UITATE IN OGLINDA MA MILOGULE SLUGA LU DRAGNEA GUNOAILE SOCIETATIIII.
8
0
Radulescu egal pupincurist!
7
0
pana la urma ce s-a intamplat cu acest cacat umflat dupa povestea cu akaemul ??? L-a predat sau nu,a luat amenda sau nu, a fost bagat la parnaie pentru asta ??? Muie dragnea, muie pesede !!!
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102