REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Cătălin Rădulescu, deputat PSD:

Cătălin Rădulescu, deputat PSD:

Replica API 2 ianuarie 2018 | 00:00 265

“Ambasadorilor, care vor ca în România să fie altfel decât în ţările lor, le spun un singur lucru : ţara asta e a noastră a românilor, nu a voastră. Noi nu intervenim în treburile interne ale ţărilor voastre , nu vă cerem să vă modificaţi legi sau să faceţi legi ca să ne placă nouă româanilor”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este berbecul pesedeului si uneori mitraliera partidului.El este cand mitraliera,cand berbec cand.... basina.Azi este basina de partid si de stat.Hai sictir,nespalatule,slinosule ! Tu sa vorbesti in numele poporului pesedist,in numele celor care te-au ales ,nu in numele romanilor .
4
2
U.E si ambasadele din U.E vor sa transforme Romania in puscarii... Comentatori avortati daca nu intelegeti sunteti loviti cu pula in freza.
2
5
este un om de nimic el vrea binele tari sau a unor gasti din parlment
3
2
mare patriot,dar are calitati de patrihotz.cel mai catastrofal guvern din ultima suta de ani:borfasi,smenari,semi-analfabeti,golani cu tupeu,marlani,incompetenti pusi pe pozitii care-i depasesc grosier.Iohannis o sa-i bage iar cu capu-n cacat cat de curand.
6
2
O secatura de la PSD , un nemernic , un nenorocit !
9
3
Bai comunistule..du-te la Soros si linge-i c.... Indiferent ce face Radulescu, aici are dreptate. Daca tu stai in pozitia de ghiocel nu inseamna ca toti trebuie sa o facem.Ambasadorii si-au cam luat nasul la purtare si nu mai tin cont de limitele bunului simt. Sa-si vada de treburile lor si sa nu se mai amestece in treburile interne ale tarii noastre.
4
6
Desigur,eroul asasinat in 89 care-a scos Romania din evul mediu nu se compara cu marlanul asta mic burghez rosu.Dar astia ne conduc in prezent si unii mafioti cu interese directe ai aproba de zor plus o categorie de indivizi saraci cu duhul.Iar ne cacam in fundul curtii si aram cu magarul si avem boierii moderni si analfabeti,curve,saracie lucie,bugetari cu salarii fabuloase,fix ca pe timpul regelui dupa care plang multi farisei.Peste toti,planeaza mafia BNR care au grija sa retrogradam social moral si intelectual din lipsa de resurse.
0
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218