REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Cătălin Rădulescu îi MITRALIAZĂ pe puciștii din PSD: 'Înțeleg că se fac analize psihologice și nu vreau să am nevoie de psiholog ca să fac ceva'

Cătălin Rădulescu îi MITRALIAZĂ pe puciștii din PSD: 'Înțeleg că se fac analize psihologice și nu vreau să am nevoie de psiholog ca să fac ceva'

Replica API 19 septembrie 2018 | 00:00 273

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a spus, la Realitatea TV, ca nu a semnat scrisoarea prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea și că toate aceste probleme trebuiau discutate în interiorul partidului, conform stiripesurse.ro.

''Nu am semnat scrisoarea. Eu nu semnez scrisori pierdute. Sunt oameni care sunt pro, sunt oameni care sunt contra. Înțeleg că se fac analize psihologice și nu vreau să am nevoie de psiholog ca să fac ceva, să îmi zică mie să semnez. În primul rand, eu am citit scrisoarea asta cu atenție, pentru că am primit-o toți de la STIRIPESURSE.RO și alții.

Vreau să îi întreb și eu pe colegii mei, cu cine vrem să fim în război, dacă nu cu președintele? Să fim în conflict noi între noi? Hai, să ne gândim mai bine, cum un tractorist a ajuns la conducere, oameni fără facultăți. Trebuie puși oameni cu expertiză în domeniul respectiv. Până nu respectăm acest lucru, vom avea probleme.

Aceste probleme trebuie să le discutăm în interiorul partidului. Nu trebuie să mai ieșim public să vorbim despre partid. Vedeți, aici este iar un nonsens, toți aceștia l-au votat pe Dragnea. Au avut anumite funcții, a fost bun, nu au mai avut funcțiile, nu a mai fost bun. Noi suntem proști comunicatori.'', a spus Cătălin Rădulescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DE CE BLOCATI POSTAREA DE COMENTARII LA UNELE ARTICOLE ? SUNT COTZANTII DVS.? SA STIM SI NOI DEOARECE NU CRED CA ESTE CORECT.
0
0
Asta are nevoie de un psihiatru nu de psiholog, dar la cata materie cenusie are, daca are nu face diferenta
8
2
Aveti si tractoristi? La psd e egalitate de sanse femei motostivuitor si tractoristi senatori.
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367