REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Cătălin Scărlătescu a slăbit incredibil de mult! Uite cât de mari au putut să-i rămână hainele

Cătălin Scărlătescu a slăbit incredibil de mult! Uite cât de mari au putut să-i rămână hainele

Replica API 13 august 2022 | 00:00 1114

Cătălin Scărlătescu, 50 de ani, este cunoscut pentru lupta îndelungată cu kilogramele în plus. Simpaticul chef a publicat pe contul său de Instagram un filmuleț în care se laudă cu cea mai recentă realizare. Acesta prezintă cât de mari i-au rămas hainele folosite în primăvară.

Cătălin Scărlătescu

Semn că Scărlătescu a slăbit kilograme bune și, aparent, a rămas fără haine, o actualizare a garderobei fiind binevenită pentru noua sa formă fizică.

Însoțit de iubită la filmările din America Latină

„Efectul America Express! Asta e!”, a detaliat Cătălin Scărlătescu. Faimosul chef a participat, în America Latină la show-ul America Express, în această călătorie fiind însoțit și de iubita sa, Doina Teodoru, 32 de ani.

Mai mult, acum că s-a întors în țară, chef Cătălin Scărlătescu va relua filmările show-ului emblematic, din echipa căruia face parte, Chefi la cuțite, alături de chefii Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Chef Cătălin Scrlătescu și iubita sa, actrița Doina Teodoru s-au numărat printre cei care au participat la emisiunea „America Express". Cuplul s-a aflat, timp de aproximativ două luni, departe de cei dragi și de țara natală.

Chef Cătălin Scrlătescu și iubita sa, actrița Doina Teodoru s-au numărat printre cei care au participat la emisiunea „America Express". Cuplul s-a aflat, timp de aproximativ două luni, departe de cei dragi și de țara natală, scrie click.ro.

Petrecere, la întoarcerea în România

Reveniți în România, ambii au avut parte de o petrecere grandioasă pentru că îndrăgitul chef a împlinit 50 de ani pe 20 iulie, iar asemenea eveniment a fost marcat așa cum se cuvinte!

De remarcat este faptul că Doina și Scărlătescu nu se mai ascund de ochii curioșilor și nici nu mai țin cont de replicile cârcotașilor.

În ciuda faptului că formează un cuplu de peste un an, chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru nu au planuri de nuntă și preferă să se bucure de fiecare zi pe care o trăiesc împreună.

Conform declarațiilor lui Cătălin, relația dintre ei a început cât se poate de natural, iar lui nu i-a trebuit mult timp pentru a se îndrăgosti de carismatica actriță.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920