REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Câți bani câștigă vedetele din afacerile cu haine! Adelina Pestrițu e cea mai scumpă

Câți bani câștigă vedetele din afacerile cu haine! Adelina Pestrițu e cea mai scumpă

Replica API 20 mai 2019 | 00:00 548

Adelina Pestriţu

Adelina Pestriţu, Shelly şi 5 Gang, Ioana Petric, Smiley, Carla’s Dreams sau Diana Dumitrescu sunt doar câteva dintre vedetele de pe plaiurile noastre dâmboviţene care câştigă bani frumoşi din afaceri cu haine. Click! îţi spune cât te costă ca să te îmbraci la fel ca idolul tău, dar şi unde poţi găsi ineditele modele. Cu puţin noroc, puteţi obţine şi un autograf de la celebrii patroni.

Colega lui Şerban Huidu şi a lui Codruţ Kegheş, de la „Cronica Cârcotaşilor”, Ioana Petric (28 de ani), a intrat în urmă cu câteva săptâmâni în lumea afacerilor.

Ioana Petric

Fosta bebeluşă şi-a deschis Magazinul de haine „Unashuna”, pe Bulevardul Ferdinand, numărul 24, din Bucureşti. „Sunt haine vintage, care au fost purtate, însă facem selecţie la ele. Preţurile sunt accesibile şi le alegem să fie în pas cu moda. E un magazin dedicat tinerilor pasionaţi de modă care găsesc piese valoroase sau unicat la preţuri bune”, ne-a mărturisit vedeta Prima TV. Când nu are filmări pentru emisiunea „Cronica Cârcotaşilor”, Ioana Petric se află la magazin, unde îi place să se implice cu totul în afacere, aşa că este posibil să o vedeţi la treabă, printre rafturile cu haine. Adelina Pestriţu (32 de ani) a participat de curând la târgul “Cloud No 9”, unde şi-a mai vândut din produsele sale, de la tricouri, salopete şi hanorace până la genţi şi piese reprezentative din colecţia sa, ce pot fi găsite şi pe site-ul www.byeda.ro

“M-a bucurat enorm participarea mea la «Cloud No.9» împreună cu brandul meu de suflet «ByEda» pe care l-am lansat în urmă cu câţiva ani special pentru pasionaţii de lucruri cool şi comode. Brandul are la bază piese vestimentare inspirate din stilul meu de zi cu zi, multe dintre piesele care fac parte din colecţiile de pe site pornind chiar de la outfit-uri create special pentru evenimente din viaţa mea”, spunea Adelina entuziasmată. Modelele sale costă între 100 şi 520 lei şi ajunge şi la 1.200 de lei, la rochii.

Diana Dumitrescu

Şi actriţa Diana Dumitrescu (35 de ani) a comercializat la Cloud No 9 cutii de bijuterii, trusouri de nuntă şi de botez, toate lucrate manual cu dichis şi multă dăruire de ea şi de sora ei. “Detaliile schimbă totul, ele dau farmec şi personalitate unui spaţiu sau unui eveniment. Eu la nunta mea am avut accesorii de la D’Box, făcute chiar de sora mea şi au fost apreciate de toată lumea. Aşa că, Demi, sora mea, le va aduce la Cloud No 9 cu bucurie şi cu convingerea că vor avea mare succes. D’Box e un proiect gândit şi pornit de mine din pasiunea pentru bricolat şi care e dus mai departe de sora mea cu talent, dăruire şi sensibilitate”, a spus actriţa.

Shelly

Cel mai îndrăgit vlogger, Shelly (19 ani), şi colegii lui din trupa 5 Gang, au lansat cu succes o colecţie pentru tineri, care poate fi comandată online, pe https://shop.5gang.ro/. Fanii pot cumpăra atât tricouri sau hanorace cu mesaje sau cu chipuriule celor cinci membri ai trupei, la preţurile cuprinse între 70 şi 110 lei.

Smiley şi Irina Voinea

După şapte ani în care a gândit ţinute dedicate pentru celebrităţi din România, precum Andi Moisescu, Pavel Bartoş sau regizorul Iura Luncaşu, Irina Voinea, stilista lui Smiley, a dat tonul în moda pentru bărbaţi cu o colecţie nouă, “ICONICA”. Materiale fluide, tăieturi asimetrice, printuri îndrăzneţe şi culori variate sunt detaliile pe care le propune Irina bărbaţilor asumaţi, cool şi în căutarea unei alternative de zi cu zi.

“Întotdeauna mi-a plăcut să creez pentru bărbaţi, reuşesc să îi înţeleg şi să le anticipez cumva dorinţele, chiar dacă nu ştiu de fiecare data să îmi ceară punctual o ţinută anume. După experienţa atâtor întâlniri în care am gândit ţinute custom made, am simţit că e timpul să vin cu o propunere pentru toţi bărbaţii care îşi doresc să aibă de unde alege în afara marilor retaileri din piaţă. Aşa a aparut a doua colecţie care cred că acoperă nevoile unui bărbat activ, tânar şi un pic mai îndrăzneţ” povestea Irina Voinea. Doritorii pot intra pe www.irinavoinea.com şi pot cumpăra online.

Carla’s Dreams

Şi fanii Carla’s Dreams pot avea acces la colecţia de haine, hanorace sau diferite accesorii cu numele idolilor lor, care se pot achiziţiona de la concertele lor sau de pe site-ul acestora, www.carlasdreams.ro . Aici se pot găsi accesorii, hanorace şi tricouri, la preţuri cuprinse între 60 şi 200 de lei.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367