REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Câţi constănţeni vrea Gigi Chiru să trimită la Bruxelles

Câţi constănţeni vrea Gigi Chiru să trimită la Bruxelles

Replica API 27 septembrie 2014 | 00:15 267

Concurs inedit

Concurs inedit

Christian Gigi Chiru

Liderul formaţiunii locale a PDL Constanţa, Christian Gigi Chiru, a lansat o provocare tinerilor constănţeni. Senatorul a lansat un concurs care are ca premiu o excursie de trei zile la Bruxelles, la Parlamentul European, în perioada 3-5 decembrie a.c., iar juniorii democrat-liberali au completat cu faptul că programul include şi vizitarea împrejurimilor capitalei belgiene.

Pentru a câştiga, tinerii din PDL, dar şi ceilalţi constănţeni, trebuie să scrie un eseu cu tema „România mea, România de mâine”. Potrivit democrat-liberalilor, lucrările vor ajunge şi în atenţia viitorului preşedinte al României. Tinerii trebuie să puncteze în acest eseu ce soluţii au pentru o Românie mai bună, România viitorului, România, aşa cum o doresc pentru ei şi pentru copiii lor. „I-am provocat pe tinerii din PDL să le arate celor care vor conduce ţara din noiembrie încolo că tinerii României nu sunt lipsiţi de idei, că au iniţiativă şi că reprezintă cu adevărat viitorul acestei ţări, dar şi adversari de temut la următoarele alegeri. Să demonstreze că ştiu cum vor să fie România, că au soluţii pentru o Românie mai bună, o Românie europeană”, a declarat Chiru. Potrivit liderului TDL Constanţa, Cătălin Cheia, cele mai bune 20 de lucrări vor fi declarate câştigătoare, iau autorii lor vor lua calea Bruxelles-ului. „Sunt în jur de 20 locuri pentru acest concurs.

A fost ideea strict a preşedintelui Chiru. Se ştie cum e pe la alte partide, se făcea o selecţie netransparentă a anumitor persoane care să plece la Bruxelles. Acum, se face un concurs de eseuri, de lucrări, care vor fi adresate viitorului preşedinte al României. Bine, nu cred că l-ar interesa pe Victor Ponta de concursul nostru şi de lucrările ce vor fi înmânate. Este adresat (concursul – n.r.) atât activului de partid, cât şi constănţenilor”, a declarat Cheia, care a dorit să puncteze şi motivele care ar trebui să-i determine pe tinerii constănţeni să înţeleagă de ce acest concurs este credibil şi nu este cu „dedicaţie” şi exclusiv efectivului de partid. „Comisia de analiză nu va fi din cadrul partidului. Vor fi nişte profesori, care nu au culoare politică. Nu vor analiza lucrările cineva din partid”, a concluzionat Cheia, pentru „Replica”. Eseurile trebuie să cuprindă maximum două pagini format A4, Times New Roman 14 (maximum 1000 de cuvinte), iar data limită este 29 septembrie la ora 17.00 pe adresa de mail concurs.bruxelles@gmail.com. La trimiterea eseului, organizatorii precizează că sunt necesare următoarele date: nume şi prenume, adresa completă, telefon, e-mail şi CNP.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614