REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Câţi fani a pierdut Klaus Iohannis pe Facebook în ziua revocării şefei DNA

Câţi fani a pierdut Klaus Iohannis pe Facebook în ziua revocării şefei DNA

Replica API 11 iulie 2018 | 00:46 418

Preşedintele Klaus Iohannis s-a trezit marţi dimineaţă cu 1.800 mai puţini fani pe pagina sa de Facebook, la o zi după ce purtătorul său de cuvânt a anunţat că şeful statului a revocat-o din funcţie pe Laura Codruţa Kovesi, şefa DNA. Mişcarea este semnificativă, având în vedere că de obicei Iohannis câştigă fani, nu pierde. Totuşi, raportat la numărul total de fani, 1,8 milioane, scăderea reprezintă unu la mie.

1.818 fani au părăsit pagina de Facebook a preşedintelui Iohannis în ziua în care acesta a semnat decretul de revocare a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, conform datelor Facebrands.ro.

Raportat la numărul total de fani, 1,8 milioane, pierderea reprezintă unu la mie. Dar dacă luăm în considerare că în general preşedintele câştigă fani, nu pierde, e un semnal negativ primit de şeful statului.

Evoluţia de ieri este opusă celei de pe 23 iunie, când Klaus Iohannis a câştigat peste 1.100 de fani, în ziua în care şi-a anunţat la Sibiu candidatura pentru al doilea mandat.

Pe lângă aceasta, pagina sa a fost inundată de critici după anunţarea revocării. Fanii lui i-au reproşat că nu a avut curaj să facă el anunţul, că nu se luptă cu PSD, că nu face nimic în timp ce Liviu Dragnea îi restrânge tot mai mult din prerogative.

Domnule Klaus Iohannis, ati mai dat o sansa PSD-ului cu guvernul Dancila si v-ati tot impiedicat in decizii si non-decizii pana ce domnul de la PSD Valer Dorneanu v-a dat sah mat.

Eu nu va mai votez, asta e sigur!

Dom' Presedinte, daca nu va implicati mai mult, astia vor vinde si Palatul Cotroceni cu locatar cu tot!

Citește mai mult pe Rtv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a pierdeut 18oo de fani si acastigat apoi mii de fani, spre disperarea puscariasului draknea care mai are un dosar penal ptr INALTA TRADARE
0
0
Daca pica feisbuceala,se duce naibii democratia si altele ce tin de ea? Daca feisbuceala este asa de importanta,de ce se mai merge la vot? Simplu,cine are Like-uri mai multe ,e presedinte. Mai stii,poate va castiga o vedeta porno,aia find mai dispusa sa faca fata la expresii gen ,,sa te f...'' si restul si sa continue sa ne f..ta ea pe noi.Cand aud de impresii de pe feisbuci ma ia cu greata. E ca si cum ai citi ce se scrie pe garduri si pe peretii WC-urilor, in format electronic.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108