REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

CATI HRISTU a adoptat metoda ZEN, după ce a căzut la PACE cu ADVERSARII

CATI HRISTU a adoptat metoda ZEN, după ce a căzut la PACE cu ADVERSARII

Replica API 7 octombrie 2020 | 00:00 5489

S-au mai liniştit apele în comuna constănţeană Cogealac, după terminarea campaniei electorale şi după alegerea lui Cati Hristu în funcţia de primar. Candidat din partea alianţei PSD-ALDE-PNŢCD la Primăria Cogealac, Hristu a avut parte de o campanie tumultoasă din toate punctele de vedere. La mai bine de o săptămână de la câştigarea alegerilor locale, acesta a declarat, pentru cotidianul Replica, faptul că a preferat să ducă o campanie curată şi cinstită, bazată pe comunicare şi respect, cu toate că au fost voci care i-au adus tot felul de acuzaţii.

Potrivit unor surse, Cati Hristu ar fi oferit mită electorală cu scopul de a câştiga voturile locuitorilor din Cogealac şi, astfel, s-ar fi ales cu un nou dosar penal. Întrebat de către reporterii Replica, primarul ales a susţinut că ceea ce s-a vehiculat în presă în ultima vreme nu este adevărat. “Nu este adevărat că am dat mită electorală. Lumea vorbeşte, se întâmplă în campanie. Nu vreau să mă pronunţ cu privire la jocurile din campania electorală. Eu am vrut doar să duc o campanie curată şi cinstită, bazată pe comunicare şi respect”, a declarat Cati Hristu.

Diferenţă de 1000 de voturi

O diferenţă uriaşă de voturi s-a înregistrat între Cati Hristu, care a şi câştigat Primăria Cogealac, şi contracandidatul său din partea Partidului Mişcarea Populară, Şorin Şapte, care a obţinut locul doi. Nici mai mult, nici mai puţin de 1000 de voturi au făcut diferenţa între cei doi contracandidaţi. “Oamenii au decis. Eu sunt acum primarul tuturor şi vreau să-mi văd de treabă şi să-mi îndeplinesc atribuţiunile de primar. Vreau să fac din Cogealac o comună frumoasă”, a mai adăugat acesta. În ceea ce priveşte relaţia cu adversarii politici, Cati Hristu a declarat că aceştia l-au felicitat după câştigarea alegerilor şi chiar au dat mâna. Cât despre cei ce l-au denigrat în perioada campaniei electorale, mesajul transmis de către primarul ales în Cogealac a fost unul de mulţumire.

Amintim că în 2012 Hristu ar fi dat câte 500 de lei vechi alegătorilor pe care i-ar fi pus să jure cu mâna pe Biblie că îl vor vota pentru un nou mandat.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
1000 ron a fost spaga. de multe ori a fost vazut cu camatari si interlopi prin parcari.
3
4
...nebunatica mica!!!
1
0
Sapte a dat spaga sa voteze cu el. Asa la invatst Claudiu Palas un tigan fin Constanta
4
1
... are timp sa curete toate petele din primarie. Altfel ar fi un om care-si tine promisiunile cand e vorba de interesul personal. Daca e adevarat cu spaga sa vedem de unde va plati camatarii. Cogealac are o gasca frumoasa la Primarie. Uite-asa se-nvarte roata. Abia astept sa respir aer curat in comuna asta. Multumim justitiei constantene ca a permis asta.
2
2
Om scapa oare vreodata de machidoni si tigani ?
5
5
Pe analfabetul asta, ciobanas de meserie trebuie sa-l trimiteti la oi ca acolo e locul lui . Vin din urma toate cum a venit dosarul cu Chiru ca nici Bartolomeu nu mai poate face ceva . Liga vrea spaga de la asfaltare ! S-a platit ?
8
5
A intrat Cati primar pe bani dar surpriza este ca nu mai este ce a fost in 2008. De data asta o sa o ia in cur cat de curand ! Nu toti suntem ciobanasi !
7
7
Jet sarakilor ! Bravo Cati, te ai pisat pe ei. A supt o si stroie si catelul petrica miu Ti a luat sediu degeaba tot muie le ai dat.
9
7
domnu cati a dat intre 500 si 1000 de lei oamenilor din cogealac, astia de la 7.47 si 8.17 sunt la a doua categorie, dar acum ce sa mai rascolim
5
6
L-ati injurat in fiecare zi pana a iesit Primar. I-ati facut reclama gratis. Iar s-a pisat pe voi.
9
5
Labagiule, ti ai luat la muie fix de la stroe . Ai vazut patriotul pulii cat de mic esti ? Te au pisat in cur toti, sclavule. Sugi pula in contimuare linistit Hristu este primarul nostru.
8
6
care e metoda zen, bre?
9
0
Analfabetul asta a platit 2400 de votanti cu 500 de lei ca in 2012 iar din 2400 de votanti l-au tepuit vreo 600. A dat banii prin Lulu de la Tariverde , prin doctora Pindichi , prin Copilescu analfabetu , prin prietenul lui de o viata Barbu , prin Marius Tosca si altii . O sa dea socoteala cat de curand si odata cu el si lachetii astia . Dumnezeu nu doarme si dreptatea o sa se faca ! A impartit peste 15 miliarde lei lei vechi luati cu camata .
12
5
Eu vreau sa-l intreb pe dl. Cati daca tot Munteanu va fi soferul doamnei Cati ? Sau ii pune un sofer mai tanar de data asta ?
14
4
Mai lasa bai fustangiule secretarele alea, si-asa nu ai ce sa le faci. Cu fata aia de taran fug toate pipitele nu vezi
12
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614