REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Cati Hristu, din nou jupân la Cogealac! Consilierii locali, convocaţi degeaba în şedinţă

Cati Hristu, din nou jupân la Cogealac! Consilierii locali, convocaţi degeaba în şedinţă

Replica API 10 iulie 2018 | 22:21 812

În timp ce primarul e în concediu,

În timp ce primarul e în concediu,

Cati Hristu

Situaţie tensionată la Cogealac, acolo unde consilierii locali au fost convocaţi în şedinţă, în cursul zilei de ieri. “Capul răutăţilor” pare să fie viceprimarul comunei Cati Hristu (celebrul fost primar al Cogealacului). El şi alţi aleşi locali au hotărât să părăsească şedinţa, deşi pe ordinea de zi figurau proiecte importante, precum prezentarea proceselor verbale ale comisiei sociale de analizare a solicitării de locuinţe în regim ANL, bugetul serviciului de salubritate, ajutoare sociale urgente, susţinerea bugetară a activităţii medicale în unităţile de învăţământ, dar nu numai.

Tot în şedinţa de ieri trebuia votată încetarea mandatului de consilier al lui Ion Soare (şi el fost primar al comunei), respective validarea unui nou consilier, în persoana lui Liviu Rusu. Şi, să nu omitem: pe convocator figura şi un punct prin care primarul Gheorghe Alexa informează consilierii că a intrat în concediu. Evident, nu avea nevoie de vreun vot în acest sens, edilul fiind deja în concediu medical.

“Şedinţa de Consiliu Local a fost boicotată de consilierii PMP care au părăsit ședința din motive neîntemeiate, în frunte cu domnul viceprimar Hristu Cati. Drept urmare, proiecte importante pentru comunitate nu au putut intra în dezbatere. Eu consider că este un dezinteres total pentru comunitate din partea dumnealor şi a domnului primar care nu a participat la şedinţă”, a transmis, ieri, consiliera Mariana Strugaru.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trebuie om destept in comuna nu orice prost hai sa terminam cu ei
0
0
Doamna Strungaru ii tine de 6 dnului Palass cand o initiaza pe dna presedinte samy muze , sau ii tine borcanul
6
0
Ion soare 2004 2008
1
2
Dar voi puteti sa-i dati o limba in cur lu' Mariana Strugaru? Oooooo,usor! Nu va ingramaditi
8
8
Mariana Strugaru poti sa ne-o sugi putin.
8
10
DEMISIA!!!
9
0
Va asigur ca peste doi ani nimeni numai da bani la saraci pentru voturi!
8
1
Si Cati Hristu si Alexa Gheorghe,doi analfabeti care au castigat alegerile cu bani profitand de saracia din comuna.Degeaba oftam daca la vot ne injosim pentru o suma care intr-o saptamana o cheltuim iar acesti analfabeti jongleaza cu miliardele comunei patru ani de mandat.Asa va trebuie,comuna de prosti! A ajuns vacarul Ion Anton consilier local sau senilul carciumar de Tanase Busu consilier local?
22
1
Mi as p..a in mortii matii de machidon imputit
10
1
cati meserie pentru primarie
5
7
sa i se faca plangere penala pentru ca a boicotat o sedinta importanta
12
1
Semnatura de cacat: A.C. Ii e si frica sa se semneze cu adevarat. A scris articolul dupa dictare.
0
13
Machidon incult si imputit.Tuti Rasa Mari in gat
4
4
O moldoveanca vrea sa fie sefa la psd dar nu are analtimea potrivita sunt alte doamne mai frumoase si destepte nu cum esti tu
5
8
toate se intampla numai in cogealac....dar si sub indrumarea si coordonarea lui corni pandichi
9
0
Ca de obicei, machidoni handicapati.
10
3
Sa se omoare intre ei....machidoni prosti.
4
4
Primaru nu a ajuns la sedinta pt ca a fost sa rezolve cu contestatia de la BAC a baiatului cel mic , dar de zgarcit ce este nu a vrut sa dea spaga si uite asa fiul o sa.i calce pe urme lu tasu , il face cioban sau frizer iar dupa cativa ani il promoveaza in functia de volist.
20
1
Este un dosar la DNA,cu un prejudiciu de aproximativ 6 milioane de euro!!!
16
0
Am intrat in concediu medical ptr ca m-a ajutat Corni,prietena mea si l-am lasat pe obositu de Cati sa rezolve cu sedinta.Dar tivicheii astia ai mei iar nu au reusit sa-l scoata pe Cutu presedinte si de nervi s-au suparat si au plecat din sedinta.Bai fraericilor trebuia sa stati sa-mi treaca executia ca de acolo va platesc si pe voi,Sorine si Valentine! Acuma ce sa facem,asta e s-au aliat toti impotriva noastra.Cati nu-l stapaneste pe Neli,un prost! Tot eu vin si va arat cum se conduce o primarie,incapabililor!
18
1
Pentru amaratul ala de copil care a ramas fara tata nici un ajutor de urgenta?Adunatura de hiene,meritati sa fiti omorati cu pietre!
7
1
Cati Hristu primar in 2020
11
30
vocabularu folosit de voi e tipic celor din anturaju primarului alexa si vicelui cati
19
6
Comuna arata ca dupa razboi si voi acordati ajutoare de urgenta din banii la prostii ce platesc taxe si impozite zdrentelor.De ce jumatate de buletin nu donezi tu remuneratia la milogi?
10
1
La Ramnic a ajuns primar, la Ramnic o sa se termine mandatul.
26
2
Sa suga pula strungarita Ca are inaltimea perfecta
11
18

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367