REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Cati Hristu, „jumătatea” primarului de la Cogealac

Cati Hristu, „jumătatea” primarului de la Cogealac

Replica API 5 iulie 2016 | 00:21 847

Nu mai e primar, dar tot el e „la butoane”!

Nu mai e primar, dar tot el e „la butoane”!

Cati Hristu

Comuna Cogealac e demnă de file de istorie, capitolul: „aşa nu!”. Cati Hristu nu mai este primar al localităţii, dar, chiar şi aşa, tot el este „la butoane”, după cum o demonstrează decizia consilierilor de acum o săptămână şi ceva. Astfel, deşi fostul primar Cati Hristu pare să fi căzut în dizgraţia cetăţenilor - după o serie de incidente în care a fost implicat, dar şi dosare -, actualul edil Gigi Alexa îşi pune mare bază în el.

Prin urmare, Cati Hristu, ales consilier local, a fost desemnat viceprimar, cu 11 voturi „pentru” din totalul de 15. Potrivit unor surse, Cati Hristu ar fi susţinut de anumiţi oameni de afaceri care au câştigat şi continuă să câştige licitaţiile pentru diverse lucrări edilitare din localitatea Cogealac. Amintim că Hirstu a fost primar până în 2012, el fiind implicat, de-a lungul timpului, în numeroase scandaluri. Cel mai răsunător incident s-a petrecut în anul 2010, când localnicii din Cogealac, stârniţi de Cati Hristu (la acea dată primar) au vrut să alunge constructorii de la parcul de eoliene CEZ. S-a lăsat cu focuri de armă, dar şi cu reţineri! Printre cei reţinuţi, chiar primarul comunei de la acea vreme, Cati Hristu, considerat drept „agitator” al spiritelor împotriva firmei care construia eolienele. Cati Hristu a fost acuzat, alături de alte cinci persoane, de tulburarea liniştii publice, ultraj contra bunelor moravuri în formă continuată şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni. Tot de numele lui Cati Hristu se leagă un dosar de corupere a alegătorilor (el a fost acuzat că a oferit pâine oamenilor pentru a-l vota), dar şi unul de înşelăciune! Referitor la această ultimă speţă amintită, facem precizarea că, de-a dreptul surprinzător, Cati Hristu a fost achitat! Motivul: s-a împăcat cu banca! În acest dosar, Hristu fusese acuzat că a contractat mai multe credite bancare cu ajutorul unor acte false.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a avut avocet bun care asteapta si acum spaga ca l-a scapat avocet mihalica neculae care e si avocatul primariei Cogealac
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218