REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Câți oameni a angajat fictiv Liviu Dragnea

Câți oameni a angajat fictiv Liviu Dragnea

Replica API 24 martie 2018 | 00:00 252

Cătălina Ştefănescu, Irina Tănase, Cristina Elena Neamţu şi chiar Viorica Dăncilă. Sunt exemple de angajaţi fictivi ai lui Liviu Dragnea pe care le dă jurnalistul Dan Tăpălagă. Despre Dăncilă, Tăpălagă precizează că a devenit celebră la Bruxelles pentru prezenţa ei fantomatică.

Mai multe persoane au fost angajate fictiv de Liviu Dragnea într-un loc călduț la stat sau în mediul privat, drept recompensă pentru loialitate sau din pură simpatie, scrie Dan Tăpălagă într-un articol pentru g4media.ro, citat de Realitatea TV.

Primul exemplu e Cătălina Ştefănescu, protejata lui Dragnea și fost deputat USL de Teleorman între 2012 și 2016. Ea ar fi fost angajată fictivă în Parlament timp de 4 ani, unde nu prea se ducea la serviciu. Acum însă, protectorul său i-a găsit de lucru la biroul unui europarlamentar, la Bruxelles.

Nu e trecută cu vederea nici actuala iubită a liderului PSD, Irina Tănase.

"Nici pe ea n-a văzut-o nimeni trecând pe la Asesoftul lui Sebastian Ghiță sau la baza lui Pescariu, unde figura ca angajată. Și Irina s-a consacrat pornind de jos, din funcția de secretară a lui Dragnea. Între timp, a avansat în primul rând la Congresele PSD și începe să dezvolte ambiția de a avea un cuvânt de spus nu doar în ce privește redecorarea vilei de protocol de la Scroviștea", a scris Dan Tăpălagă în articol.

Jurnalistul aduce în discuţie un alt angajat fictiv al lui Dragnea: Cristina Elena Neamțu, consiliera lui Dragnea de la Ministerul Dezvoltării. Ea a figurat ca referent de specialitate în două rânduri, timp de nouă luni, la Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, de unde încasa circa o mie de euro pe lună.

Din peisaj nu lipseşte nici premierul Viorica Dăncilă, despre care Tăpălagă scrie că e cel mai flagrant caz de angajat fictiv

"A absentat atât de mult timp de nouă ani la Bruxelles, încât a devenit cumva celebră pentru prezența ei fantomatică. Foștii ei colegi își amintesc cum trecea pe holurile Parlamentului European fie venind de la cumpărături, fie în drum spre vreun restaurant. În funcția de premier al României, Dăncilă încarnează inadecvarea absolută, un fel de culme a angajărilor fictive din colecția liderului PSD", a mai scris Dan Tăpălagă.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sunt numai makidoni ...mi e scarba sa beau apa de la robinet numai cand ma gandesc la ei
0
2
Cate angajate sunt la ac societete de stat care freaca tziparul in fiecare zi? Cel putin 50 de fufe, care nici macar nu isi cunosc fisa postului ! Nenea Ciuty e baiat bun!
0
0
Sa se duca odata fosila asta sa ne lase tara in pace e doar o mizerie de om ce face umbra pamantului degeaba
4
0
Cati oameni a angajat fictiv Livache ? Pe toti.
4
0
La raja lucreaza toate amantele, nevestele, copiii, verii, fratii, fostii securisti si care mai de care. Trist e ca lucreaza doar pe hartie. La lopata doar negrii !,
11
1
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......!
4
0
A angajat doar tulnicarese pozitionate capresc.Si cu aderenta buna la pat direct din ansamblul de folcloriste burnasul.Vasilica viorica inca mai chiuie sa-i aminteasca jocul co...popular cu strigaturi
4
0
Are la fel 100 persoane
7
0
Sa vezi la RAJA cati sunt angajati doar pe statul de plata !
11
1
Si aia in strainatate angajeaza, dar chiar sa munceasca, la noi labareala vezi si la ct
4
1
Cum ba hastagienilor, numai atatia a angajat, eu credeam ca la puterea lui a angajat vreo 10 milioane de rumani,mai ales pe hastagieni ca si asa n-au serviciu, ba mint sant platiti de Soros. Bai Dragneo, da-le ba si la putorile alea din Piata ceva de munca, de urlat la stele, gasesti tu ceva, ca dupa Iliescu, Nastase, Ponta , acum ai devenit tu Dumnezeul Romaniei. Alde Basica, Wernica, sant nevinovati saracutii, 7 casute, 300 ha, etc, curati,curati, pe la Primariile lor, la Cotroceni, 15 ani extrem de buni pt. rumani si Romanica.
2
7
Pai penalul,puscariasul,condamnatul,puroiulinfect,Dragnea,si-a angajat toate putorile la posturi platite exagerat,Fara sa treaca PE la munca,dar incaseaza banii publici,si amaritii se chinuie sa traiasca cu pensii de 700de lei PE Luna ,dupa 35ani de munca,rusineee,puscariasule,CA ti-ai adapostit toate coardele la bani ff multi de PE spinarea noastra .dar vei plati ,cit de curind condamnatule ,puscariasule,o sa putrezesti in puscarie,ptr tot Raul care-l faci poporului ,tu si haita ta de putori care fura banii de la popor,Fara sa munceasca,poporul nu doarme,,te VA jupui de viu..
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102