REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Câţi români sunt aşteptaţi la referendumul din 7 octombrie

Câţi români sunt aşteptaţi la referendumul din 7 octombrie

Replica API 15 septembrie 2018 | 00:00 407

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a anunţat vineri că 18.917.485 de alegători figurau la 31 august în Registrul electoral, datele fiind transmise în contextul în care în 7 octombrie ar urma să aibă loc referendumul privind redefinirea familiei în Constituţie, notează stiripesurse.ro. Pentru validarea referendumului este nevoie de o prezenţă de 30%, adică 5.675.245 persoane.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Singura atitudine normala in fata acestui referendum este boicotul. Trebuie boicotat pentru a nu pica in capcana intinsa de Dragnea care vrea sa faca din acest referendum marele lui succes. A scapat poporul de o amenintare care nu-l ameninta. A mai starpit un dusman imaginar. Este eroul ortodocsismului fara toleranta. Al moralitatii obtuze si frustrate. Deci tot ce pot spera este ca romanii sa nu cada in capcana intinsa de Liviu Dragnea si sa nu ii ofere pe tava victoria de care are nevoie ca de aer. Singura atitudine normala in fata acestui referendum este boicotul. Trebuie boicotat pentru
1
0
Cat de pierdut poti sa fii ca sa respingi normalitatea invocand scuze ca: PSD, Dragnea, UE, saracia, incalcarea drepturilor care nu exista, si altele. In tarile care au permis asa ceva, s-au "casatorit" 2-3% dintre homo, care sunt 2% din populatie. Nu vi se pare ca e falsa grija unora pentru cei 0.06% din populatie care vor efectiv aceasta institutionalizare a perversiunilor? Stiati ca tocmai a fost ceruta recunoasterea casatoriei gay intre trei barbati? Si ca poligamii, zoofiilii, cer si ei acelasi lucru? Treziti-va cat nu e prea tarziu. Hai la vot pentru mame si tati.
3
1
Ca sa fie validat acest referendum, trebuiesc 5,5 milioane de voturi. Daca nu se strang va fi o palma grea pentru livake ! Prin acest zis referendum, livake vrea sa vada cum sta cu pleava, cu votantii. Acum ca din cei care voteaza nu au nicio treaba cu psd-ul, e alta treaba. Asadar, daca nu mergem la vot, MU1E P5D! Si pana la urma, nu trebuie sa ne aliem cu normele UE? LA ei de ce se poate? Sa se faca si referendum in care sa fie interzise relatiile bosorogiilor cu persoane mai tiner cu 20 de anii! Aud ?
3
2
Si daca se stabileste ptr 3 zile nu cred ca va fi prezenta necesara ptr a fi valid. Bani irositi. Mai bine se investesc in infrastructura.
5
2
se pretind ''oameni educati si normali''da,d.p.d.v al aspectului si anatomiei sunt normali,ei se nasc cu pula si ele cu pasarica,problema e la ''mansarda''creierul e afectat.Nu ma intereseaza intimitatea si gusturile fiecaruia-unii ca dragnea mananca cacat cu placere,zilnic,etc.-dar,intr-o tara normala cu familii formate din barbat plus femeie,majoritatea DICTEAZA.nu va comvine astora care sunteti si iubiti comunitatea lgbt valeaaa spre tarile care va accepta si tolereaza.Vom vedea la vot,care e rezultatul.Nu vrem sa ne imfluentati copii cu poponarismele voastre,nu va vrem in Romania.
3
3
Referendumul e foarte important pentru copiii nostri. Psd s-a lipit cumva si el pentru imagine. Uitati-va cati postaci indignati pe aici! Va plac lgbtq? Vai de capetele voastre seci!
4
4
Dar cine MMa initiat acest referndum? Nu-l recunosti pe dragnea ca psdist? Prostul scolii care esti ! Din pacate pt psd nu o sa treaca acest referendum. Sa il puna in aplicare pe ala cu 300 de parlamentari si apoi sa initieze altul. Daca pica psd de la guvernare jumate dein trantorii de la vraja dispar in frunte cu felics!
6
2
Inca n-ati priceput, incultilor, ca nu PSD a initiat acest referendum?
4
5
Bani aruncati pe apa sambetii cu acest inutil referendum! Stau acasa sau merg la pescuit in niciun caz sa merg la o asa prostie electorala marca psd.
12
2
referendumul sustinut pe parcursul unei zile, fara scosul mortilor din morminte si alinierea lor la vot, puscariasul draknea nu va reusi, in schimb pe doua zile, ilegal si nepermis, frauda va fi in floare.
10
1
eu cred ca 18 milioane sunt toti romanii ! ei au scos 18 milioane cu varsta peste 18 ani , cu drept de vot ! or sa apara ca dintr-o treime cat e nevoie pentru validare , or sa voteze 2 treimi , majoritatea pe listele psd ! si cine mai tine cont de liste ! cei care au bagat in urne cate 5 buletine odata au patit ceva domnilor din guvern ? raman la parerea ca avem cel mai corupt guvern de dupa '89 !
16
5
Statu acasa,nu are rost sa indeplinesc aberatiile unor minti bolnave ca a celor din psd.Va fi un mare fiasco,nici tot electoratul psd nu intruneste necesarul de voturi pt validarea acestei comedii proaste.Pscat de banii cheltuiti aiurea!
15
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218