REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Catinca Roman, acuzații grave la adresa lui Cătălin Botezatu, după "Bravo, ai stil"

Catinca Roman, acuzații grave la adresa lui Cătălin Botezatu, după "Bravo, ai stil"

Replica API 16 ianuarie 2021 | 00:00 2571

Scandalul „Bravo, ai stil! Celebrities” explodează. Catinca Roman face declarații incredibile, în același ton cu afirmațiile pe care Cristina Șișcanu le-a spus în finala emisiunii de la Kanal D: „Am auzit și eu zvonuri că Botezatu ar fi luat bani de la Anamaria Prodan”.

Catinca Roman și fiica ei, Calina

Plecarea Calinei Dumitrescu, fiica Catincăi Roman, din competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”, a fost una controversată. Fata Catincăi Roman a renunţat la show-ul atât de îndrăgit de români dintr-un motiv incredibil. Se pare că tânăra în vârstă de 20 de ani nu a mai putut să suporte atacurile Andreei Tonciu la adresa sa. Mai mult, fiica fostului dansator Bebe Dumitrescu şi a Catincăi Roman ar fi fost, de mai multe ori, la un pas de leşin din cauza presiunilor Andreei Tonciu care a “terorizat-o” serios pe tânără. S-a vorbit atunci chiar o strategie bine gândită de către fina Anamariei Prodan, Andreea Tonciu, care dorea să îşi scoată pe rând rivalele din competiţie.

Cristina Șișcanu l-a întrebat pe Cătălin Botezatu dacă a primit foloase materiale de la Andreea Tonciu

Bomba a explodat chiar în finala show-ului, atunci când Cristina Șișcanu i-a pus o întrebare cât se poate de incomodă juratului Cătălin Botezatu. ”L-aș întreba pe domnul Botezatu dacă în această competiție a primit foloase din partea Andreei Tonciu, foloase de orice natură, fie bani, fie de altă natură, din partea Andreei Tonciu, din partea apropiaților Andreei Tonciu sau rugăminți sau solicitări pentru a o susține și a o favoriza?”. Cătălin Botezatu a fost pur și simplu șocat de întrebarea Cristinei Șicanu. ”Cred că mă aflu la un nivel financiar extraordinar… Nu sunt de cumpărat, nu sunt de vânzare. Trebuie să ai foarte mulți bani ca să mă cumperi pe mine, Cătălin Botezatu, și nici nu m-aș preta, ca jurat, la așa ceva. Răspunsul este NU și tot hate-ul pe care l-am luat pentru Andreea a fost unul asumat doar datorită unei prietenii cu fina ei, este vorba Anamaria Prodan, cu care m-am văzut în această perioadă doar o dată și m-a întrebat doar atât: . În rest, n-a avut nici măcar vreo intervenție telefonică sau ceva de genul acesta”, a venit răspunsul prompt al lui Cătălin Botezatu.

Catinca Roman: „S-a văzut clar că o favoriza pe Tonciu”

Chiar dacă acel conflict a rămas atunci în coadă pe pește, iată că și Catinca Roman, mama Calinei Dumitrescu, vine și sparge tăcerea în ceea ce privește concursul de la Kanal D. Catinca confirmă și ea că i-ar fi ajuns la ureche aceleași zvonuri pe care Cristina Șișcanu le-a făcut publice în timpul finalei. „Am sunat și am felicitat-o pe Cristina Șișcanu pentru curajul ei. Sigurul din juriu care e calificat este Maurice Munteanu. Am auzit și eu că sunt zvonuri că Botezatu ar fi luat bani de la Anamaria Prodan ca să o favorizeze pe Tonciu. S-a văzut clar că o favoriza pe Tonciu”, a declarat Catinca Roman, în exclusivitate, pentru click.ro. Catinca este de părere că și Raluca Bădulescu a avut un „dinte” în special împotriva fiicei sale, Calina, pe care a pus-o mereu în situații stânjenitoare. „Și Raluca m-a deranjat. Mă aducea mereu în discuții. Eu nu mi-am criticat colegii de breaslă, eu nu am criticat-o, deși am avut ocazia. Când era plinuță i-am luat apărarea, m-a dezgustat un pic. I-a zis Calinei la un moment dat: ”, a mai declarat Catinca Roman.

Foto: Click!

Anamaria Prodan: „Pe Bote, pe Anamaria Prodan nu are cum să-i cumpere nimeni într-o mie de vieți”

Contactat de Click! pentru un punct de vedere, Cătălin Botezatu nu a dorit să comenteze în nici un fel declarațiile Catincăi, în schimb Anamaria Prodan s-a dezlănțuit. Aflată în Dubai, împreună cu familia, Anamaria Pordan a luat foc la auzul acuzațiilor ce i se aduc ei și prietenului Cătălin Botezatu. Impresara le-a dat o replică dură celor care susțin că ea l-ar fi plătit pe Cătălin Botezatu să îi favorizeze fina, pe Andreea Tonciu. „Eu și Bote suntem ca o familie. Sunt oameni care nu înseamnă nimic pe pământ. Oameni care au făcut umbra pământului aiurea. Pe Bote, pe Anamaria Prodan în 1000 de vieți nu are cum să-i cumpere nimeni. Noi ne-am născut lideri. Oile care dau declarații și se bagă în seamă nu trebuie luate în seamă. Nu mă interesează emisiunile din România sau concursurile. Dacă vorbim despre fotbal vă raspund cu plăcere. Restul habar nu am. Nu știu dacă am urmărit vreodată în viața mea un concurs sau ceva de genul. Deci ... apă de ploaie, ce contează neaveniții?!”, a declarat Anamaria Prodan.

Catinca Roman: „Calina a fost nedreptățită din cauza mea”

Calina Dumitrescu a dezvăluit ulterior că a trăit un calvar în timpul competiției, unde foarte multe dintre aparițiile televizate se bazau pe certuri între concurente pentru a atrage atenția publicului. „Calina a fost nedreptățită din cauza mea! I se tot puneau întrebări dacă îi fac eu hainele. Eu nu am ajutat-o niciodată, erau pur și simplu idelile ei de a se îmbrăca, doar că îmi cerea părerea, normal. Ea e o fire independentă, așa am crescut-o. Atmosfera era apasătoare acolo, era cu mult stres, dar nu unul constructiv. Tot ce se făcea era să le ațâțe una contra celeilalte. Important era care era cea mai tare în gură. E bine totuși că a câștigat cine trebuia, publicul nu e prost!”, a mai declarat Catinca, scrie Click!.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai ai loc de proaste cu ifose la tv, specialiste in ,, urme si mirosuri'' !
0
0
chestia asta cu "am auzit zvonuri " ar trebuii sa dispara .Nu mai mancati kkt doar ca sa ajungeti la tv si sa va creasca audienta .graselor .
2
1
Oana, Oana ce mai face?
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920