REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
18.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Catrinel Menghia, apariţie răvăşitoare la premiera filmului "Maleficent: The Mistress of Evil"

Catrinel Menghia, apariţie răvăşitoare la premiera filmului "Maleficent: The Mistress of Evil"

Replica API 9 octombrie 2019 | 00:00 3018

Catrinel Menghia şi Massimiliano

Foto: Arhivă personală

Actriţa Catrinel Menghia, cunoscută peste hotare drept Catrinel Marlon, a participat la premiera peliculei "Maleficient: Mistress of Evil", care a avut loc la Roma. Frumoasa româncă a venit însoţită de către logodnicul său, producătorul de film Massimiliano di Lodovico şi a furat toate privirile pe covorul roşu.

Luni, 7 octombrie, a avut loc premiera de la Roma a peliculei "Maleficent: Mistress of Evil", în care Angelina Jolie se transformă într-o fiinţă lipsită de sensibilitate, mereu gata să rănească oamenii din jur pentru binele propriu. Este de la sine înţeles că vedeta hollywoodiană Angelina Jolie a fost prezentă la premiera filmului „Maleficent: Mistress of Evil”, regizat de Joachim Ronning, şi a făcut furori prin vestimentaţia pe care a ales-o. O prezenţă mereu elegantă şi de o simplitate care nu poate lăsa indiferent pe cineva, Angelina Jolie a strălucit într-o rochie neagră, lungă, cu un decolteu generos, fără bretele. O parte dintre multele tatuaje pe care vedeta le are bătute pepiele au fost la vedere, dar nu au stricat cu nimic apariţia de nota 10 a divei.

Împreună de Angelina au fost şi doi dintre copii săi- Shiloh, fiica biologică pe care o are cu Brad Pitt, și Zahara, care a fost adoptată. Ambele au purtat ţinute negre, lucru pe care l-au făcut şi ceilalţi invitaşi, semn că dress code-ul serii a fost "all black".

Foto: Profimedia

Printre prezenţele feminine care au impresionat pe covorul roşu s-a numărat şi românca Catrinel Menghia, cunoscută peste hotare sub numele de Catrinel Marlon. Îmbrăcată într-o rochie neagră, fprp bretele, cu un machiaj minimal şi două şuviţe de păr rebele care i-au încadrat perfect chipul, Catrinel a demonstrat, încă o dată, că fiecare apariţie a sa este o lecţie de stil. Actriţa s-a fotografiat la panou alături de cel care îi este logodnic, producătorul italian de fiolm Massimiliano di Lodovico şi a radiat de fericire la braţul acestuia.

În primăvara lui 2011, Catrinel divorţa cu scandal de impresarul sportiv Massimo Brambati. Acesta a luat-o pe româncă de nevastă în 2005, iar dragostea a fost atât de mare, încât aceasta şi-a făcut un tatuaj intim, în bikini, cu un mesaj siropos: “Massimo per sempre” (“Massimo pentru totdeauna”), pe care ulterior l-a șters. De curând, a mărturisit că ultimii ani de căsnicie au fost un calvar, după ce aflase că soțul o înșelase cu mai multe femei.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369