REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° ConstanÈ›a Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° ConstanÈ›a Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Căutăm români talentați, care pot realiza ceva în țara lor

Căutăm români talentați, care pot realiza ceva în țara lor

Replica API 25 martie 2017 | 00:00 257

SRI, la târgul de joburi:

SRI, la târgul de joburi:

Serviciul Român de Informații (SRI) vrea să angajeze personal în cadrul târgului de joburi Angajatori de Top, care a început vineri, și caută "români talentați", care își doresc o carieră inedită, a declarat, pentru AGERPRES, Andrei Bala, unul dintre angajații SRI prezenți la standul instituției.

Întrebat de ce SRI a ales acest mod de a recruta angajați, el a răspuns: "Ne dorim diversitate. Considerăm că este una dintre cheile pentru performanță și de aceea ne-am diversificat și noi metodele prin care căutăm oameni".

"Credem că demersul nostru are beneficii în trei planuri: o dată pentru oamenii talentați care și-ar dori o carieră inedită, dar bazată pe performanță, al doilea plan este pentru SRI, care poate obține rezultate notabile din echipe formate cu astfel de oameni, iar un al treilea beneficiu ar putea fi chiar pentru România, în sensul în care încercăm să combatem fenomenul de 'brain drain', de migrare a inteligenței în afara țării", a adăugat Andrei Bala.

De altfel, standul SRI era printre cele mai căutate la târg vineri dimineață, formându-se cozi încă de la primele ore.

"Încercăm să reținem creierele noastre, români talentați, care pot face ceva în țara lor", a continuat reprezentantul SRI.

În ceea ce privește numărul de joburi cu care a venit SRI la târg, Bala a arătat că nu este unul strict, ci depinde de calitatea celor care își depun CV-ul aici.

"Nu există un număr clar de posturi. Căutăm pur și simplu oameni talentați, pe care să-i putem plasa în zonele în care avem nevoie de specialiști. În funcție de nevoi, căutăm oameni și-i aducem pe cei mai buni", a precizat Andrei Bala.

Joburile oferite de SRI în cadrul târgului sunt în domeniile informații-operațiuni, analiză de intelligence, IT&C, limbi străine, psihologie, juridic și antiterorism.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102