REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Cauți un loc de muncă? Vești bune! Mai multe instituții din Constanţa scot la concurs posturile vacante

Cauți un loc de muncă? Vești bune! Mai multe instituții din Constanţa scot la concurs posturile vacante

Replica API 23 noiembrie 2015 | 19:42 204

Ultimele două luni ale anului vin cu vești bune pentru constănțenii care caută un loc de muncă. La nivelul orașului Constanța sunt mai multe posturi vacante în administrația publică locală. Astfel persoanele care se află în căutarea unui job, au posibilitatea de a se angaja, acum la sfârșit de an. Primăria Municipiului Constanța, Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, și Teatrul de Stat Constanţa,scot la concur mai multe posturi.

Primăria Municipiului Constanţa organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor publice de execuție, vacante: inspector, clasa I, grad principal (1 post), Serviciul Asigurare Integritate Bunuri Publice; inspector, clasa I, grad superior (l post) ,Serviciul Asigurare Integritate Bunuri Publice; inspector, clasa I, grad asistent (1 post) la Serviciul Sistematizare Rutieră; referent, clasa III, grad asistent (1 post) la Serviciul Sistematizare Rutieră: inspector, clasa I, grad principal (l post) la Serviciul Dotări Urbane, Ecarisaj, Dezinsecţie şi Deratizare; referent, clasa III, grad asistent (l post) la Serviciul Dotări Urbane, Ecarisaj, Dezinsecţie şi Deratizare. Concursul se va organiza astfel: 15 decembrie 2015, ora 10:00: proba scrisă; 17 decembrie 2015, ora 14:00: proba interviu. Dosarul de înscriere trebuie depus până pe 3 decembrie. Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare – Filiala Teritorială Dobrogea din Constanţa organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de şofer I la Biroul Administrativ. Condițiile cerute pentru ocuparea funcției sunt: permis de conducere categoria B și minimum 3 ani experiență. Agenția, mai organizează concurs și pentru 29 de posturi de muncitori calificați. Astfel, pentru muncitor calificat I (1 post), pentru muncitor calificat II (7 posturi) și pentru muncitor calificat III (21 posturi).

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 02 decembrie. Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” din Constanţa organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor: asistent medical, câte un post pentru secțiile: Chirurgie Pediatrica, UPU SMURD, Ortopedie Traumatologie, Chirurgie Cardiovasculara, Neurochirurgie, Cardiologie, Chirurgie 2, Oncologie, Obstetrica – Ginecologie 1; respectiv câte 2 posturi pentru secțiile: Chirurgie 1, Pneumologie Agigea. Pentru postul de registrator medical, câte un post pentru secțiile: Nefrologie, Neonatologie, Chirurgie Cardiovasculara, Oncologie, Serviciul Județean Medicină Legală, Laborator Radioterapie; mai sunt vacante și două posturi de moașe, la secția Obstetrică – Ginecologie 1. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: Pentru asistenţi medicali: diplomă de şcoală sanitară postliceală sau prin echivalare conform HG 797/1997; sau – diplomă de absolvire a învăţământului superior de 3 ani în specialitate; sau diplomă de licenţă în specialitate; taxă de înscriere 50 lei. Pentru registratori medicali si operator calculator: diplomă de absolvire a liceului, curs / atestat ECDL: taxă de înscriere 20 lei. Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul spitalului până la data de 27 noimbrie. Teatrul de Stat Constanţa organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor de montator decor I, montator decor III și recuzier II. Data limită pentru depunere a dosarelor este 03 decembrie. Condițiile generale pentru ocuparea locurilor vacante ăn domeniul administrației locale, sunt următoarele. Grădinița cu program prelungit „Azur” Constanța organizează concurs în vederea ocupării postului de fochist, post cu jumatate de normă. Cerințele pentru ocuparea postului sunt, studii medii și certificat de calificare specific postului. Concursul va avea loc pe 15 decembrie la sediul grădiniței, strada Aluniș nr. 2.

Comuna Cobadin organizează concurs pentru ocuparea funcției de cadru tehnic cu atribuții în domeniul apărării împotriva incendiilor debutant. Dosarele de înscriere se depun la Compartimentul Resurse Umane din cadrul Primăriei Comunei Cobadin, până la data de 7 decembrie. Camera Agricolă Județeană Constanța organizează concurs pentru ocuparea postului de Consilier I, grad profesional principal, Biroul Buget Finanțe Contabilitate. Pentru acest post se cere diplomă de licență în domeniul Științe Economice și o vechime în domeniu de minimum 5 ani. Dosarele de concurs trebuie depuse până la data de 7 decembrie. Conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificările și completările ulterioare, persoana: are cetățenia română, cetățenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor aparținând Spațiului Economic European și domiciliul în România; cunoaște limba română, scris și vorbit; are vârsta minimă reglementată de prevederile legale; are capacitate deplină de exercițiu; e) are o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinței medicale eliberate de medicul de familie sau de unitățile sanitare abilitate; f) îndeplinește condițiile de studii și, după caz, de vechime sau alte condiții specifice potrivit cerințelor postului scos la concurs; nu a fost condamnată definitiv pentru săvârșirea unei infracțiuni contra umanității, contra statului ori contra autorității, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiției, de fals ori a unor fapte de corupție sau a unei infracțiuni săvârșite cu intenție, care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcției, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614