rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 14 august
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Caz incredibil! Reținuți și propuși spre arestare pentru că au avut tupeu să împrumute mașina unui prieten. Video

Doi bărbați din Piatra Neamț, fiind vorba de Viorel Iacoboaea și prietenul său Bogdan Anghelescu, susțin că au trecut printr-un ”episod” desprins din filme, la malul mării, dar care le-a afectat viața într-o oarecare măsură, fiind vorba de niște acuzații nejustificate. Viorel a fost prezent în studioul Replica de Constanța, unde a relatat tot ”firul acțiunii”. În momentul de față, speța în care s-au trezit ancorați, având calitate de suspecți/inculpați, a fost clasată, însă gustul amar a rămas. În rândurile de mai jos, dar și în video, puteți urmări ceea ce susține Viorel Iacoboaea.

Viorel Iacoboaea

Viorel Iacoboaea susține că a fost audiat, reținut pentru 24 de ore și apoi propus spre arestare, pentru complicitate la furt calificat. Prin aceeași situație ar fi trecut și prietenul său, Bogdan Anghelescu, el fiind pentru furt calificat. Așa cum se poate observa și în materialul video atașat, Iacoboaea a relatat că Bogdan Anghelescu este proprietarul autovehiculului marca Mercedes, de la care a pornit totul. Acesta i-a împrumutat mașina unui amic, Alin, care a venit la mare cu ea. Cert este că Anghelescu a primit o amendă prin poștă și atunci l-a contactat pe Alin, care a spus că da, el a fost cauza și că o va achita. Însă, ulterior, nu a mai răspuns la telefon. Iacoboaea, Anghelescu, dar și alte persoane au venit la mare, în concediu, cazându-se în Mamaia. Au localizat mașina, prin GPS, care era la Neptun, și au mers și au luat-o. Apoi, întorcându-se acasă, la Piatra Neamț, s-au trezit că sunt ”infractori”.

Viorel Iacoboaea

Precizăm că în speța de față apare și numele lui Marius Florentin Mocea, care ar fi fiul unuia dintre cei mai cunoscuți afaceriști din sudul litoralului, Marian Mocea.

”Prietenul nostru (Bogdan Anghelescu – n.r.) a împrumutat o mașină unui amic, pentru a veni la Constanța să clarifice niște probleme legate de o vacanță, cu un hotel de aici din zonă. A luat mașina, a plecat. Ulterior, după ce a intervenit și Poliția, am aflat că acest amic al nostru a lăsat mașina, un Mercedes S Class, gaj unui domn care i-a dat un împrumut. Noi, neștiind, am venit la mare în vacanță, iar prietenul meu a vrut-o înapoi, acesta fiind proprietar din februarie 2021. Această acțiune se petrecea în august 2021, deci deja erau 6 luni de când el era proprietarul mașinii. Însă, înainte de a veni la mare, prietenul meu a primit o amendă de la poliție, cum că a parcat neregulamentar pe spațiu verde în Neptun. Trecând zilele de vacanță, prietenul meu a spus că și-ar dori să ia mașina de acolo, având în vedere că stă parcată și a primit amendă. El a întrebat cine îl duce la Neptun și i-am zis că îl duc eu. Am mers la Neptun, am luat mașina pentru că avea cheie de rezervă, acte, carte de identitate, cu tot ce avea el ca proprietar. Ne-am întors la Hotel Phoenicia, unde eram cazați, am mai stat 3 zile și după ne-am întors la Piatra Neamț”, a spus Viorel Iacoboaea pentru Replica.

Ordonanța de reținere

Ne-am trezit cu Poliția la Piatra Neamț...

”Viața a decurs normal și, după vreo 3 săptămâni, mă sună prietenul meu că a venit poliția de la Constanța în legătură cu niște mașini furate. I-am zis să se ducă să rezolve. Apoi, după câteva ore, m-a sunat alt prieten, patron la un hotel din Piatra Neamț, că în parcare sunt polițiști cu arme, împreună cu Bogdan, prietenul meu. M-am urcat în mașină și m-am dus acolo. M-au băgat mascații în mașină. Le-am zis să-mi arate un mandat, nu aveau mandat. Unul dintre ei mi-a zis să nu plec că e o problemă serioasă, iar eu le-am zis că dacă nu au mandat nu stau la discuții. Am plecat pentru că aveam copilul în spital, însă, până la urmă m-am decis că nu vreau să-mi las prietenul singur așa că m-am dus la Poliție. După ce am ajuns acolo am primit un telefon că îmi externează fetița din spital și a trebuit să plec. Le-am spus că mă întorc și mi-au zis că mă joc de-a poliția. Apoi am revenit la aceleași discuții: ai sau n-ai mandat. Au zis că sunt acuzat de complicitate la furt. Ne-au fost telefoanele ascultate o lună de zile, atâtea cheltuieli pe bani publici. Am plecat la Constanța cu ei, în mașini separate ca ultimii infractori notorii. Noi avem cazierele curate. Pe autostradă, ne-am oprit la baie, iar doi dintre polițiștii mai tineri au spus să îi dăm banii lui Mocea (Marius Florentin Mocea – n.r.), să dăm două declarații și ne lasă să plecăm acasă. Mie mi-a sunat a șantaj. Mi-au zis că e vorba de 15.000 de euro și i-am pus să-mi explice cine e Mocea. Până la urmă am aflat că Mocea este un cămătar. Am ajuns la Constanța, ne-au audiat, au venit avocații. Am spus ce era de spus, hârtiile vorbeau, actele, proprietarul. Era clar! La ora 2.20 dimineața ne-au dat reținere 24 de ore. Avocatul meu a stat cu mine la audieri, am stat cu el în camere”, a mai spus Iacoboaea.

Mașina în cauză

”Mașina lăsată gaj lui Marius Mocea pentru 15.000 de euro”

”Ei au ascultat telefoanele o lună de zile, timp în care nu a vorbit nimeni despre acest Mocea. Domnul Alin, amicul nostru, a făcut un act de gaj cu Mocea, dar de fapt, nu cu Mocea, cu concubina acestuia. Actul era făcut pe numele Zamfir Alin. Alin a zis că el a cerut de la Mocea 15.000 de euro și că o să-i dea înapoi 19.000. eu le-am semnalat polițiștilor, iar ei au zis că pe ei îi interesează furtul nu camăta. Am stat 24 de ore reținuți, cu propunere de arestare preventivă 30 de zile. Judecătorul a fost vizibil deranjat de situație și ne-a pus în libertate imediat”, a mai relatat Viorel Iacoboaea.

Ordonanța de clasare

Cauza a fost clasată de procurori

Ulterior, pe 6.06.2022, cauza a fost clasată de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia. Așa cum este precizat în ordonanța de clasare, se pare că plângerea la Poliție a fost făcută de Marius Mocea, care a spus că i-a fost sustras autovehiculul Mercedes S Class, din Neptun, pe care îl achiziționase de la Alin Zamfir cu suma de 19.000 de euro.

Mai multe detalii despre acest caz în materialul video atașat:

L.B.

sâmbătă, 23 iulie 20223639
GANDUL.RO
Gheorghe Dincă, dezvăluiri înfiorătoare din penitenciar: 'Am violat-o pe Alexandra! Am legat-o de pat și...'
Comentarii

00Costi(29 iul 17:50)
Masina se afla in posesia lui Alin Zamfir de cel putin 2 ani , sunt vecin oarecum cu el si cunosc masina bine , miroase a manevra de la o posta ..cat despre Viorel....
08Ipj Neamt(24 iul 10:06)
Daca proprietarul masinii nu a semnat nici un act cu alin sau mucea nu putea fi retinut niciodata pentru furt. Era o speta civila intre cei doi pentru recuperarea imprumutului de catre Mocea. politia nu trebuia implicata niciodata in astfel de combinatii dar se pare ca politistii au pus botul la cascaval. Singurii care se fac vinovati si care vor raspunde in acest caz sunt politistii care au facut abuzuri grosolane. S-auzim de retineri din nou, de data aceasta in tabara cealalta!
70Roni(23 iul 23:54)
Iacoboae si Mocea il mulgeau pe ala de bani. Totusi se pare ca Mocea si-a cam furat-o la faza asta. Si cu banii dati si cu masina luata
110M****s Mocea(23 iul 21:14)
Si replica si dnu care ii luati interviu este pus la misto si invatat minte cu nerusinare nici macar nu cunoaste adevarul . 1 - Alin trebuia sa mai primeasca bani camd aducea cartea si fiscalul - Alin cand a adus S a mai luat un golf pentru care trebuia sa achite 4000 E 3- am stabilit cu el ca daca imi da bani mei inapoi fara mici un leu in plus , adica bani pe S si bani pe Golf ii dau masina inapoi daca se descurca si eu am fost de acord ptr ca eram prieteni 4 - viore iacoboae a luat dobanzi de la Alin si cand masina era la politie confiscata si avea acte pe masina ca si amanet !!
231Lescu Barbu(23 iul 10:36)
Ce tot ave-ti domle cu famiglia lui Mocea!Oamenii su-nt cinstiti si fack afacerii pe litoral si angajea-za oameni si le dau sa mance o pine.
013IPJ constanta(23 iul 09:51)
De fapt primul comentariu e de la un coleg de-al nostru de aici,de la Constanta.
29ipj neamt(23 iul 09:15)
viorel este un baiat foarte cuminte , traieste din munca cinstita...
145Mocea M****s(23 iul 08:49)
Nu a fost nici un imprumut , a fost furt calificat cu adevarat . O intoarce acum sa iasa altfel ,exista dovezi masin a fost furata pe bune !! Nici un gaj nimic adevart din ce scieti numai minciuni si vrajeli !!
193M****s Mocea(23 iul 08:43)
Dtra Repilca constanta le luati si le intoarceti cum doriti , pentru ca nu stiu ce aveti cu familia noastra !! Masina eu am cumparato cu contract de vanzare cumparare iar camatarul in ecuatia aceasta nu este nimeni altul decat dnu Iacoboaie . Eu am platit masina cand primeam cartea achitam diferenta . Iar politia ma anchetat de 100 de ori pentru a afla adevarul . Iar situatia a fost alta , dnu Zamfir ii facuse acte fictive pe masina proetenului lui Iacoboaie sa ia bani imprumut de la el . Iar masina era de drept si in realitate propietatea dlu Zamfir de circa 2 ani . Totul este o vrajeala
110Minciuna(23 iul 08:06)
Clasarea pentru inselaciune, impacarea partilor. Clasare pentru abuz de incredere, retragerea plangerii. Camataria, fapta nu este prevazuta de legea penala. Deci oamenii s-au impacat, dar cheltuielile au ramas in sarcina statului.
020minca(23 iul 07:01)
o masina se cumpara cu fiscal !!!!! acte si chei !!!normal ca t****i de mocea au dat bani cu camata !!!uitativa ce masini conduc toate sunt pe firme care la un moment dat vor ajunge la proprietari care maxim au buletin
127Daniel(23 iul 04:32)
La puscarie cu toti politistii implicati. Acum!
235Justitia romana(23 iul 00:39)
Nu este un caz singular, dar din pacate asa functioneaza lucrurile , cu politisti angajati de camatari...Daca cineva mai crede ca in tara asta mai exista dreptate....
mai mult...Anchete
17 mar 23:53AncheteInterlopii din 4-5, care își iau gâtul între ei, sunt din gașca lui Nas și Grigorenco

Indivizii implicați în scandalul de pe strada Sălciilor din cartierul Km 4 – 5 sunt Virgil Pase, zis Vira, în...24014

9 ian 00:00AncheteFEMEIA care și-a BĂTUT cu BESTIALITATE copila se RĂZBUNA pe SOȚ! A fost REȚINUTĂ! Video16653
18 dec 23:34AncheteREGLARE de CONTURI în INCENDIUL din Km 4-5 cu MINORI băgați la ÎNAINTARE?!56064
21 iul 00:05AncheteExclusiv! O minoră îl acuză de agresiune sexuală pe soțul asistentului maternal la care era în plasament

Fapte incredibile petrecute în localitatea Lumina. Ana, o minoră de 17 ani, îl acuză pe soțul asistentei maternale...3624

5 iun 00:00AncheteConacul gangsterilor din Palazu Mare, confiscat de Regatul Unit al Marii Britanii47532
15 mai 23:11AncheteImagini de la scandalul cu macete din clubul Breeze din Mamaia! Victima este Bogdan Mocanu! Video24944
14 mai 00:22AncheteUn afacerist de top din România vrea să demoleze Vila Reginei Maria, din Mamaia

Un afacerist din Mureș, asociat la SC Vulturii Mării SRL, vrea să demoleze Complexul Bar Orient – Restaurant...12613

7 feb 00:00AncheteDetalii de la CRIMA din Constanța: victima a fost găsită cu un cuțit în gât14095
4 feb 20:55AncheteUn interlop din Brăila a fost arestat după un șantaj făcut la Magnum Games!50072
4 feb 12:06AncheteUn escroc din Murfatlar se dă tâmplar și înșeală lumea

Victimă a unei înșelăciuni, o femeie din județul Constanța a făcut publică escrocheria în care a fost...9574

26 ian 23:53AncheteDetalii BOMBĂ din dosarul inspectorilor ANAF: Nu punem botul la o sticlă de whisky; Să vezi tu şpagă la noi, nu asta!11970
20 ian 00:11AncheteGIOLACAI, pe mâna PROCURORILOR după ce și-a TERORIZAT NEVASTA18172
Vremea
23.9°23.9° - 26.9° duminică, 14 august 2022
ConstanțaUmiditate: 59%
Vânt: 3.58 m/s
Presiune: 1007 milibari

Loto
6/4910286301133
5/401124382340
joker591622431
Horoscop
mai mult...SPSportRT
14 aug 00:00SportSimona Halep s-a calificat în finala turneului de tenis de la Toronto

Simona Halep (30 de ani, 15 WTA) a învins-o în semifinalele turneului de tenis de la Toronto pe americanca Jessica...222

14 aug 23:20SportDavid Popovici este campion european: a stabilit un nou record mondial la 100 m liber, la CE de la Roma

David Popovici a devenit și campion european după ce a evoluat, sâmbătă, în finala probei de 100 m liber din...161

14 aug 23:29SportCanotaj: Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş, campioane europene la Munchen, în proba de dublu vâsle

Sportivele române Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş, campioane olimpice la Tokyo, au câştigat medaliile de aur,...251

14 aug 23:29SportDuel șoc la Cincinnati: Serena Williams - Emma Răducanu. Care va fi adversara Simonei Halep

Simona Halep, locul 15 WTA, şi Sorana Cîrstea, locul 38 mondial, şi-au aflat adversarele din primul tur la...521

Local
13 aug 12:39LocalCine se va ocupa de spectacolul de lumini de Ziua Marinei, la Constanța!

În weekendul prelungit cu ocazia Zilei Marinei, Constanța va beneficia și de un spectacol de lumini, culoare și...793

13 aug 00:03LocalImagini șocante de la accidentul din Ovidiu: A zburat cu mașina peste sensul giratoriu și a luat foc! Video

Un accident rutier a avut loc în cursul dimineții de vineri, 12 august a.c., în jurul orei 04:30, la ieșire de pe...5400

13 aug 21:03LocalFocuri de artificii vor aprinde cerul Constanței, de Ziua Marinei!

589

13 aug 19:31LocalScandalul dintre două familii din Henri Coandă a continuat cu bătăi și la instanță!

Două familii din Henri Coandă au ajuns în instanță, pe motiv că nu... se mai suportă, între ele fiind frecvente...1138

13 aug 21:00LocalTrei indivizi s-au supărat pe umbrelele de pe plajă, la Vama Veche! Video

Trei tineri care au ales să vină pe litoral au decis să arate cât de ”șmecheri” sunt ei, prin acțiuni...1808

13 aug 21:03LocalPeste 250 de pompieri, pregătiți să intervină, pe durata weekendului prelungit de Sfânta Maria

Peste 250 de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța,...328

12 aug 00:04LocalVergil Chițac a luat stațiunea Mamaia la pas: Săptămâna viitoare mai am jumătate!

Primarul orașului Constanța, Vergil Chițac, în cursul zilei de vineri, 12 august a.c., a organizat o conferință de...5902

13 aug 21:03LocalCFR Călători modifică temporar mersul trenurilor

CFR Călători a anunţat vineri că modifică temporar mersul trenurilor. Cei care au cumpărat bilete pentru perioada...619

13 aug 21:04LocalJale în sudul litoralului! Rută ocolitoare pentru evitarea aglomerației

957

Politică
13 aug 00:00PoliticăPredoiu: Foarte multe din amendamentele primite s-au regăsit în proiectele de modificare a legilor Justiţiei

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a afirmat, vineri, că foarte multe din amendamentele primite şi examinate...286

13 aug 00:00PoliticăDănuț Pop, președinte PER: 'Mugur Isărescu ne ia la misto și pune BNR într-o lumină neprofesionistă'

Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist Român, critică angajarea la Banca Națională a celebrei astroloage...307

13 aug 00:00PoliticăPremierul, de Ziua Tineretului: Este nevoie de solidaritate între generaţii pentru a depăşi dificultăţile

256

13 aug 00:00PoliticăPSD propune 'stabilirea prețurilor la un nivel decent' în domeniul energiei

PSD transmite că nu susține diminuarea schemei de compensare a prețurilor și susține că soluția corectă este...281

13 aug 00:00PoliticăVicepreşedintele PMP: În timp ce românii o duc din ce în ce mai rău, coaliţia îşi atribuie o mare victorie

În timp ce valoarea coşului zilnic a crescut cu aproximativ 30% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut,...332

13 aug 00:00PoliticăMarcel Ciolacu anunță schimbări în domeniul energiei

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că la nivelul Guvernului, dar şi al partidului pe care îl conduce se...341

13 aug 00:00PoliticăCseke Attila: Aproape 95% dintre proiectele depuse pe cele trei apeluri prin PNRR sunt eligibile

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, a declarat vineri, în cadrul unei...253

13 aug 23:16PoliticăMarcel Ciolacu: Când va fi cazul unei remanieri, nu o ţine nimeni secretă

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a negat, vineri, că ar exista intenţia unei remanieri guvernamentale, menţionând...326

13 aug 00:08PoliticăProiectul rectificării bugetare, pus în dezbatere publică. Ce instituții primesc mai mulți bani

562

Interviuri
23 iun 00:14InterviuriCristian Cîrjaliu circulă cu mașina electrică, ca să facă economie la combustibil. Video

Cristian Cîrjaliu, primarul din Agigea, a revenit în studioul Replica pentru a dezbate subiecte de interes local și...3554

21 iun 00:08InterviuriEugen Teodorovici se pregătește pentru președinția României. Video

Eugen Teodorovici a vorbit, în partea a doua a interviului acordat ziarului Replica, despre liberalizarea pieței...2818

20 iun 00:03InterviuriBombă! Eugen Teodorovici: Spitalul Județean Constanța nu e sigur; la primul cutremur, pică! Video

4995

24 mai 00:05InterviuriCristinel Dragomir: PSD Constanța nu mai există din vina celor care îl conduc! Video

A fost două mandate vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, dar și președinte interimar, după reținerea...5345

20 mai 00:11InterviuriLungoci: Făgădău a fost un bun manager, despre Mazăre am o reţinere... Video

Deputatul PSD, Lucian Lungoci, s-a aflat în studioul Replica de Constanţa, joi, 19 mai, unde a discutat despre legea...4165

19 mai 00:12InterviuriMohammad Murad: Nu m-am predat lui Cristian Radu și nu mă voi preda! VIDEO

8434

Monden
13 aug 00:00MondenMetallica şi Mariah Carey, capete de afiş ale Global Citizen Festival, dedicat combaterii sărăciei

Metallica, Mariah Carey, Rosalia şi Jonas Brothers se vor reuni anul acesta la New York pentru Global Citizen Festival,...261

13 aug 00:00MondenElton John ar putea avea un viitor artistic în metavers după încheierea ultimului său turneu

Elton John ar putea continua să cânte în metavers mult timp după ce va renunţa la turnee, relatează miercuri...272

13 aug 00:00MondenDistribuţia spectacolului 'Grease the Musical' din West End dedică întregul sezon Oliviei Newton-John

272

13 aug 00:00MondenCătălin Scărlătescu a slăbit incredibil de mult! Uite cât de mari au putut să-i rămână hainele

Cătălin Scărlătescu, 50 de ani, este cunoscut pentru lupta îndelungată cu kilogramele în plus. Simpaticul chef a...401

13 aug 00:00MondenBritney Spears și-a abandonat copiii? Nu au mai vorbit de aproape jumătate de an

Viața de familie a solistei Britney Spears pare să fie un haos total, în continuare, în ciuda unei aparențe...421

13 aug 00:00MondenTommy Lee, cu penisul la vedere pe internet! Vedeta și-a îngrozit fanii

Se știe că Tommy Lee Jones este un personaj extrem de controversat și de-a lungul timpului au existat numeroase...602

13 aug 01:28MondenBasistul trupei The Pogues, Darryl Hunt, a murit la 72 de ani

Basistul trupei The Pogues, Darryl Hunt, a murit la vârsta de 72 de ani, a anunţat marţi formaţia britanică de punk...244

13 aug 00:07MondenCiutacu anunță public că Dragnea nu are ce căuta la el la emisiune

Jurnalistul Victor Ciutacu a reacționat, pe Facebook, după ce, într-o emisiune, fostul lider social-democrat Liviu...749

13 aug 00:13MondenFlorin Salam, în stare gravă la spital, manelistul, internat și trecut pe oxigen!

3572

Mapamond
13 aug 00:12MapamondTensiune în creștere în R. Moldova: Chișinăul impune o măsură umilitoare pentru oficialii din Transnistria

Conducerea Republicii Moldova i-a obligat pe liderii transnistreni să anunțe Chișinăul despre deplasările lor în...784

13 aug 00:12MapamondUn bărbat înarmat a atacat un sediu FBI la 3 zile după perchezițiile de la reședința lui Donald Trump

Un bărbat înarmat și echipat cu vestă antiglonț s-a apropiat de sediul FBI din Ohio. Acesta a fugit după un schimb...532

13 aug 00:13MapamondUn avion Wizz Air aproape că le-a luat capetele turiștilor de pe insula greacă Skiathos

789

13 aug 00:00MapamondCoreea de Nord susţine că a învins pandemia de coronavirus

La trei luni de la prima confirmare a unui focar de coronavirus în Coreea de Nord, autorităţile spun că au învins...284

13 aug 00:00MapamondBen Wallace: Este improbabil ca Putin să reuşească vreodată să ocupe Ucraina

Ministrul britanic al apărării, Ben Wallace, a declarat joi că este improbabil ca Vladimir Putin să reuşească...276

13 aug 00:12MapamondFostul preşedinte Dmitri Medvedev a vizitat regiunile separatiste din estul Ucrainei

O delegaţie de oficiali ruşi condusă de fostul preşedinte Dmitri Medvedev a vizitat joi regiunile separatiste din...483

13 aug 00:13MapamondDirectorul FBI a fost amenințat cu moartea după percheziția la casa lui Trump

Directorul FBI, Christopher Wray, a revenit miercuri asupra amenințărilor de pe rețelele de socializare la adresa sa...520

13 aug 00:14MapamondUn român a murit în Germania după ce a căzut de la geam în timp ce încerca să-și sperie un coleg

Un român în vârstă de 38 de ani a murit după ce a căzut de la etajul unui bloc din landul german Saxonia-Anhalt,...738

13 aug 00:14MapamondAmbasada Chinei în România: Declarația Ministrului de Externe al Chinei, despre vizita lui Pelosi în Taiwan!

573

Sănătate
13 aug 00:00SănătateDe ce este bypassul aortocoronarian o operație salvatoare de viață

Procesul patologic de ateroscleroză, de îngustare a arterelor coronare, este cel care stă la baza bolii coronariene...267

13 aug 00:00SănătateStudiul care dă peste cap tot ce se știa despre depresie: De ce sunt antidepresivele ineficiente

Beneficiul antidepresivelor ar putea fi pus sub semnul întrebării întrucât depresia nu este legată de un...305

13 aug 00:00SănătateMinisterul Sănătăţii: 297 de persoane cu COVID, internate la terapie intensivă

245

13 aug 00:00SănătateSucul care întărește inima, subțiază talia și previne constipația

Este vedeta verii, este delicios, plin de apă și are o mulțime de beneficii pentru sănătate. Profitați de acest...373

13 aug 00:00SănătateCât timp trebuie să fierbi cafeaua la ibric pentru a avea aroma perfectă

Cafeaua la ibric nu se va demoda niciodată, în ciuda tuturor espressoarelor care sunt pe piaţă. Pentru a obţine o...381

13 aug 00:00SănătateStudiu: Coronavirusuri înrudite cu SARS infectează anual circa 66.000 de persoane în Asia de Sud-Est

Aproximativ 66.000 de persoane din Asia de Sud-Est sunt infectate în fiecare an cu coronavirusuri înrudite cu SARS şi...253

13 aug 00:12SănătateCercetătorii italieni au creat un vaccin anti-cancer 'foarte promiţător'

Un grup de cercetători din Italia a descoperit un vaccin anti-cancer capabil să declanşeze răspunsuri ale sistemului...512

13 aug 00:17SănătateMinisterul Sănătăţii: Peste 6.400 de cazuri noi de COVID-19

Un număr de 6.469 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, cu...563

13 aug 00:18SănătateMotivul pentru care oamenii dorm mai prost în ultima vreme. Pierdem 40 de ore de somn anual

381

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT