REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° ConstanÈ›a Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° ConstanÈ›a MarÈ›i, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

CAZ ȘOCANT în Constanța! O COPILĂ de 13 ani este ÎNSĂRCINATĂ cu FRATELE mai mare!

CAZ ȘOCANT în Constanța! O COPILĂ de 13 ani este ÎNSĂRCINATĂ cu FRATELE mai mare!

Replica API 19 ianuarie 2019 | 03:18 226

Caz șocant în Constanța! Un tânăr în vârstă de 24 de ani a fost încătușat de oamenii legii și este cercetat pentru că a întreținut raporturi sexuale cu sora sa mai mică. Mai mult decât atât, se pare că fata, care este minoră, este însărcinată! Cercetările continuă!

În urma cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de act sexual cu minor, polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, în vârstă de 24 de ani, din localitatea Mihai Viteazu, județul Constanța, bănuit de comiterea faptei. Mai exact, la data de 16 ianuarie a.c., o femeie, în vârstă de 50 de ani, din localitatea Mihai Viteazu, a sesizat faptul că fiul ei, de 24 de ani, ar fi întreținut relații sexuale cu fiica ei, respectiv sora bărbatului în cauză, o minoră, în vârstă de 13 ani. Femeia și-a dat seama că este ceva în neregulă întrucât minora a prezentat întârzieri ale ciclului menstrual, moment în care a supus-o unui control medical. Astfel, potrivit informațiilor noastre, copila ar fi însărcinată în 19 săptămâni. La data de 17 ianuarie a.c., polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbatul în cauză pentru o perioadă de 24 de ore și l-au introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 18 ianuarie a.c. a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in caz ca nu stii sa citesti violatorul e din m.v. nu cogealac si e romanas get beget alupigus
2
7
Sunt de-ai tai din M-tii Pindului, femeile cu cruce in frunte ca sa stie otomanii pe cine violeaza. Ti ai dreak de lingai cipanati, pitici, urati si cu branza intre dinti !
9
2
Machidoni tiganizati de cocelag. Ce sa le ceri.
11
3
De ai nostrii de la vaslui transplantati in Dobrogea. Ti draq de vite , cruci in sange au. Huo hoti koorve si incestuosi pe deasupra
7
8
la stirile de la ora 5 cand toate crimele si violurile sunt prezentate au loc pe la vaslui botosani suceava etc acolo nu prea sunt ruci micule muc
2
6
Tara e un kitsch tiganesc. iauzi,familia traditionala.se inmultesc ca sobolanii.Ceva obisnuit.Priviti cum arata stema Romaniei si copiii cu copii nu mai e ceva neobisnuit.Parca suntem pe taramul regelui cioaba cu coroana pe capul acvilei.Si n-a costat mult.Cateva miliarde pt toate sigiliile oficiale.
16
2
Pinguini de la Vaslui!
5
8
Sant romani nu turci
2
9
creste un copil..
4
2
Sarcina in aproape 5 luni.E greu de rezolvat, doar medicii se pot pronunta.E vorba de o sarcina la o minora de 13 ani si incest. Lipsa de educatie, cultura,probabil si consum de alcool.Insa raspunzatori sunt parintii.Vieti distruse pentru ca ei nu au fost prezenti in viata copiilor lor, au crescut la intamplare.Statul prin institutiile lui sa se implice.Ce facem , ne intoarcem in comuna primitiva?
12
1
Ce copil se va naste? Cine se va ocupa de el? Va fi sanatos la cap?
14
1
Indiferent cine sunt, este o dovada , inca una, ca acest popor trebuie EDUCAT , fara asta nu se poate face nimic. Vedeti ca in acest ziar mai este un articol cu Ecaterina ministresa invatamantului in vizita la Constanta , poate vorbiti cu ea si cu toti edilii de acolo . SISTEMUL DE EDUCATIE TREBUIE SCHIMBAT.
12
1
Nu prea conteaza apartenenta etnica cat conteaza ca sunt DITAMAI TARANII! Tot acelasi comportament fudul si ignorat il au. Bariera la intrare in oras si sa nasca la dispensar.
12
1
sunt romanasi de-ai tai stai linistit...
9
14
Deai cui sunt ?
4
1
Sunt din neam de chiaburi si au luat model din istorie pentru a nu se instraina averile se casatoresc intre rude!
11
5
E clar cine putea face asa ceva ..tiganime sau turcime fara educatie si cultura ..
22
5
Machidonii parca erau doar hoti!Acum fac si incest?
23
4
slodoveni sunt, bag mana-n foc.
11
7
Nu-i de la vaslui,,,get beget Dobrogean.
19
4

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920