REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Caz şocant: O lăuză şi-a îngropat avortonul în curtea casei

Caz şocant: O lăuză şi-a îngropat avortonul în curtea casei

Replica API 9 septembrie 2014 | 00:00 127

Femeia a fost internată la Spitalul Judeţean

Femeia a fost internată la Spitalul Judeţean

În Ostrov, o femeie şi-a îngropat avortonul în curtea casei. Ea le-a declarat poliţiştilor că ar fi suferit un avort spontan. Poliţiştii din Ostrov au declanşat o anchetă în acest caz.

"A fost o noapte grea. De la Băneasa am fost solicitaţi pentru un avorton. Lăuza a făcut un şoc hipovolemic şi am transferat-o la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa", a declarat, pentru "Replica", dr. Laurenţiu Bădescu din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Cazul a ajuns în atenţia poliţiştilor în decursul zilei de ieri. Mama lăuzei ar fi dat totul în vileag. Medicii legişti urmează să facă lumină în acest caz după efectuarea necropsiei. "A trecut printr-un avort spontan şi l-a îngropat (nou-născutul) în curtea locuinţei, iar apoi a fost transportată la spital. În acest caz se fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului respectivului făt. Fapta va fi încadrată din punct de vedere juridic în urma necropsiei", au declarat reprezentanţii IPJ. Femeia are 35 de ani şi mai are acasă o fetiţă de şapte luni. "După ce a născut a rămas imediat însărcinată. După 40 de zile poţi să rămâi însărcinată", au spus anchetatorii. Până în acest moment nu se ştie dacă femeia şi-a provocat naşterea în mod intenţionat. Un caz asemănător a avut loc în luna august. O femeie din Topraisar şi-ar fi aruncat nou-născutul în hazna. Ea mai avea acasă încă trei copii. Cazul şocant a ieşit la iveală abia când femeia a ajuns la spital. Medicii au descoperit că aceasta a fost însărcinată şi ar fi avortat. Întrebată unde este copilul, femeia a răspuns: "Nu am ştiut că am avortat. Am fost la WC şi cred că l-am scăpat acolo". Poliţiştii au găsit bebeluşul mort, în locul indicat de femeie. Cadavrul a fost ridicat şi dus la Medicina Legală pentru necropsie.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102