REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

CAZ ŞOCANT! Tânărul care şi-a dat foc în maşină A MURIT!

CAZ ŞOCANT! Tânărul care şi-a dat foc în maşină A MURIT!

Replica API 22 august 2019 | 00:01 578

Caz șocant la Medgidia! Un tânăr de 26 de ani și-a dat foc în mașină, lângă Murfatlar, sătul de jignirile tatălui. Tânărul avea aspirații mari: voia să navige, dar își dorea și o carieră militară. Marți, la ora 17.00, a fost transportat la spital în stare critică, după ce un martor a sesizat tragedia.

Din nefericire, el a decedat pe patul de spital!

DETALII:

https://www.replicaonline.ro/un-tanar-din-medgidia-si-a-dat-foc-in-masina-a-publicat-un-video-cu-explicatia-teribilului-gest-400530/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
unde esti tu Ceasescule?
0
0
Televizorul a inebunit poporul
1
1
daca tanarul muncea cinstit nu ajungea depresiv, munca il ajuta sa se integreze in societate, asa au muncit multi din studentie. si cum ma rog isi facea el o familie si copii pe care sa-i aiba in grija. Mai sunt si dastia dependenti de jocuri care isi innebunesc parintii , cersesc bani toata ziua. Ai 18 ani esti obligat sa devii barbat independent, ce sa spunem despre fete, pt ele e viata putin mai dificila...
3
1
Cei care-si bat joc comentand o situatie a unui tanar depresiv din cause evidentiate clar,sunt de fapt forme de viata de care lumea s-ar lipsi cu bucurie. Pacat ca a murit un tanar sensibil si nu a fost salvat la timp prin medicatie antidepresiva si pacat ca exista multi oameni de categorie asa joasa,asa mizeri la suflet care fac sa puta a cacat societatea. Dumnezeu sa-l ierte pe tanar si da-i in pizdele mamilor lor pe comentacii rai.
9
1
cum are sa se mai duca acel tata la inmormantare? mama acestuia cum are sa-si mai priveasca sotul in ochi?
3
1
Indiferent de ce incercari iti ofera viata!!Nu este o solutie asta in nici un caz!!Nu ai dreptul sa recurgi la asa ceva!
3
1
Este datoria parintilor sa si sustina copii,sa i indrume,sa i sprijine,sa i ajute,in tot ce fac
2
1
Pacat, ma uit in comentariile de mai jos si ma minunez de rautatea unora. Ce usor este sa judeci pe cineva... numai el stie ce a fost in sufletul lui... Cine stie catii mai sunt ca el. Odihneste-te in pace baiat
9
1
asa sunt multi tineri ratati in ziua de azi, nu le place munca. cacatul din imagine a fost pe mare si nu i-a placut ceva acolo. te angajai nebunule taximetrist, ca tiganii aia analfabeti cu nevestele imputite in salvari de ti se intoarce stomacul pe dos.
2
10
Sunteti, unii dintre voi, inspaimantator de dezumanizati si de ignoranti. Nu va faceti griji, viata o sa va incerce si o sa va rasplateasca fix cu ceea ce oferiti. Cat despre acest tanar, sper sa gaseasca liniste caci doar un suflet ingenuncheat din copilaria timpurie poate sa recurga la asa ceva.
22
1
Modul in care a ales sa se sinucida denota nivelul lui ca om. Nu stiu ce i-a facut tatal lui de era asa suparat pe el, dar poate avea si omu' ala dreptate... Putea sa-si taie artera femurala sau sa se arunce de pe un bloc de 10 etaje. Nici sa se sinucida ca lumea n-a fost in stare. I-a jucat onstinctul de conservare o ultima festa... Sa-i fie tarana usoara!
3
12
Pacat ieseau un peste bun din el . Bagat la inaintare sa amageasca fetele mi ar fi adus bani frumosi. Auzi la el sa navigheze sa ii frece altii nevasta bai tot nu va desteptati odata
7
15
Copiii sunt rezultatul educatiei parintilor lor. Treaba parintilor este sa-si sustina copiii, sa-i indrume si sa-i sprijine in tot ce fac.
19
0
Cred ca este mai corect "sa navigheze". Parca asa stiu eu. Ia mai puneti mana si va documentati, inainte de a scrie un articol. Daca aveti dubii, dati fuga la DEX. Nimeni nu le stie pe toate. Astfel incat, verificati textul de 20 de ori, inainte de a-l publica.
12
2
Si ce ar trebui sa facem cu copiii paraziti, care vor sa munceasca doar din vorbe dar isi santazeaza parintii pentru bani?
7
7
Pacat de tineretea lui offf
11
3
Un lasss next next next
2
12
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Pacat!
19
0
DUMNEZEU SA-L IERTE SI SA-L ODIHNEASCA IN LINISTE SI PACE !! Parintii trebuie sa inteleaga , ca copilul trebuie lasat si sprijinit sa-si aleaga singur cariera in viata ! Adica sa faca o meserie care, o face cu pasiune !
23
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218