REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Caz suspect în Mamaia: cum au ajuns doi turişti să fie săltaţi de jandarmi!

Caz suspect în Mamaia: cum au ajuns doi turişti să fie săltaţi de jandarmi!

Replica API 12 iunie 2015 | 13:46 229

O femeie reclamă că au vrut să-i fure fetiţa!

O femeie reclamă că au vrut să-i fure fetiţa!

Caz suspect în staţiunea Mamaia! O femeie a sunat la Poliţie, spunând că nişte tineri au încercat să-i fure fetiţa sau poate să o corupă sexual, întrucât i-au oferit bani pentru a-şi cumpăra îngheţată. Respectivele persoane au fost duse la audieri, însă alte detalii au ieşit la iveală. Astfel, există suspiciuni că, de fapt, femeia şi-ar folosi copila pentru a stoarce de bani turiştii, dar nici acest lucru nu este încă dovedit.

Poliţiştii din staţiunea Mamaia se confruntă cu un caz bizar! O femeie din Năvodari a sunat la 112, în cursul zilei de duminică, 7 iunie, menţionând că mai mulţi tineri au vrut să-i răpească fetiţa sau poate s-o corupă sexual întrucât i-au dat bani să-şi cumpere îngheţată. Luând-o cu începutul, se pare că doi tineri au venit în Mamaia pentru a-şi încerca norocul la terasa la care au fost angajaţi vara trecută.

Au întrebat despre angajări, dar li s-a răspuns că nu se mai fac. Astfel, cei doi s-au aşezat la masă comandând de băut. În acel moment, o fetiţă de circa 9 ani şi-a făcut apariţia, dorind să cumpere o îngheţată. Cum avea doar un singur leu şi îngheţata costa doi, copila a plecat printre mese pentru a cere bani. Tinerii au început să glumească, spunându-i să-i ceară lui moş Crăciun, indicându-i un bărbat cu barbă, care stătea la masa alăturată.

Fetiţa a tot insistat şi până la urmă, cei doi i-au spus ospătarului, care era fost coleg de muncă cu ei de vara trecută, să le oprească la nota de plată un leu şi să-i dea copilei îngheţata. Minora a plecat şi episodul s-a încheiat. Numai că, peste puţin timp, cei doi s-au trezit cu mai multe femei la terasă, care îi acuzau că au avut intenţii ascunse şi că vor chema Poliţia.

Apoi au venit jandarmii, care i-au băgat în dubă şi i-au dus la Secţia de Poliţie Mamaia. Se pare că mama copilei a alertat autorităţile, ea spunând că a văzut fetiţa cu îngheţata în mână şi a întrebat-o de unde o are, la care micuţa i-a răspuns că doi bărbaţi i-au spus că de la moş Crăciun.

În urma întâmplării, au existat suspiciuni că poate la mijloc este vorba despre o escrocherie şi anume că femeia şi-ar fi folosit copilul pentru a stoarce turiştii de bani. Numai că tinerii au spus că nu li s-a cerut bani pentru a nu suna la Poliţie. Din câte se pare, acelaşi copil a fost, în aceeaşi zi, la o altă terasă din zonă, unde a urmat acelaşi scenariu. Cazul este unul bizar şi anchetatorii continuă cercetările pentru a stabili ce se ascunde în spatele lui.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369