REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Cazanciuc: În Parlament, am reparat o nedreptate făcută cu bună ştiinţă de Guvernul domnului Iohannis

Cazanciuc: În Parlament, am reparat o nedreptate făcută cu bună ştiinţă de Guvernul domnului Iohannis

Replica API 23 septembrie 2020 | 21:34 1181

Preşedintele interimar al Senatului, social-democratul Robert Cazanciuc, a declarat, marţi, că în Parlament a fost reparată ''o nedreptate făcută cu bună ştiinţă'' de Guvernul Orban şi anume ''tăierea'' banilor aprobaţi în buget pentru pensii, pentru alocaţiile copiilor şi pentru salariile profesorilor.

Robert Cazanciuc

"PSD protejează România reală! Astăzi îi pot da o veste la tanti care ieri mi-a povestit că-i trebuie 2 ani de efort ca o legătură de ceapă roşie să coste 10 lei. Astăzi, în Parlamentul României, am reparat o nedreptate făcută cu bună ştiinţă de Guvernul domnului Iohannis şi anume tăierea banilor aprobaţi în bugetul României pentru pensii, pentru alocaţiile copiilor şi pentru salariile profesorilor. Nu am permis Guvernului Orban să nu respecte legea. Am mutat banii din puşculiţa electorală a PNL şi astfel pensiile vor fi majorate cu 40%, salariile profesorilor vor creşte şi alocaţiile copiilor vor fi dublate, aşa cum prevăd legile adoptate în vremea guvernării PSD", a scris Cazanciuc, pe Facebook, potrivit Agerpres.

El a adăugat că social-democraţii român "consecvenţi" şi folosesc banii publici "pentru a respecta legile".

"Rămânem consecvenţi în faţa românilor şi luptăm împotriva cinismului, incompetenţei şi a incapacităţii de a găsi soluţii a Guvernului Orban. Să oprim hemoragia banilor publici ridicată la rang de virtute de acest Guvern şi să folosim aceşti bani pentru a respecta legile ţării şi a face ceea ce trebuie pentru români", a transmis Cazanciuc.

Plenul Parlamentului a adoptat, marţi, rectificarea bugetară pe 2020, cu amendamentul PSD referitor la creşterea cu 40% a punctului de pensie. S-au înregistrat 242 voturi ''pentru'', 147 ''împotrivă'' şi 11 abţineri.

Parlamentarii au decis, la propunerea PSD, abrogarea articolului potrivit căruia punctul de pensie se majora cu 14%, în acest fel rămânând în vigoare legea sistemului public de pensii care prevede creşterea acestuia cu 40%.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prostilor de mai jos, drogatul Catu a ingropat tara in datorii cu girul betivului organ si a neamtului plavan. Cei trei caraora voi lingailor le sugeti pula.
1
3
Nu mai cacatule, ati ingropat tara asta in datorii inimaginabile dar o sa va vina randul la dat socoteala cat de curand!
3
2
PSD,CIOLAC,CAZANCIUC,ATI REPARAT FOARTE STRICAT ACEASTA DREPTATE FACUTA FALS SI IMPOSIBIL VRETI CU ORICE FEL DE METODE PSD LASATE DE ILIESCU SA LE PUNETI IN MISCARE CA IN ANUL 1989 PRIN CONSECVENTA VOASTRA CREATA CA DIVERSIUNE SA NASTETI PRIN IMPOSIBIL VARSARE DE SINGE CA NOI POPORUL SA NE OMORIM IAR INTRE NOI CE VRETI IAR COPII SI TINERI SI BATRINI MORTI DACA ERATI PATRIOTI FATA DE POPOR SI TARA ATI FI LASAT PE CEI DE LA CONDUCEREA GUVERNULUI SA SALVEZE POPORUL PRIN STOPAREA ACESTUI VIRUS PSD SUNTETI SABOTORII TARII NU VA PASA DE BATRINI DE COPII SI TINERI SINTETI CRIMINALII TARII PSD JOS PS
8
2
Si nedreptatea de a da pensii soeciale unor trantori.
7
2
Magarii comuniste.
7
2
nu ati reparat nimic idiotilor, cred ca , de data aceasta, criminalii ccr ce au supus , cu buna stiinta , la moarte, si-au invatat lectia. Indiferent de valoarea acelor pensii speciale- ei trebuie sa respecte legea pe care o incalca ori de cate ori primesc solicitarea de la cei ce i-au cadorisit cu aceste averi imense
6
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614