REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

CAZARE LA NEGRU. Un bărbat s-a ales cu dosar penal pentru fals în declaraţii!

CAZARE LA NEGRU. Un bărbat s-a ales cu dosar penal pentru fals în declaraţii!

Replica API 23 august 2018 | 00:00 251

Acţiune a Poliţiei Locale pentru combaterea fenomenului „Cazare la cheie”!

Acţiune a Poliţiei Locale pentru combaterea fenomenului „Cazare la cheie”!

Un constănțean care a încercat să-i „păcălească” pe polițiștii locali, declinându-și o altă identitate în momentul în care a fost surprins în timp ce flutura chei pe marginea drumului, pentru a-i atrage astfel pe turiști pentru a le oferi cazare, s-a ales cu un dosar penal pentru fals în declarații. „Pe această cale lansăm un avertisment ferm față de toți cei care abordează astfel de practici că reacția Direcției Generale Poliția Locală Constanța va fi una pe măsură”, au subliniat reprezentanții instituției.

Pentru că vară de vară, trotuarele de pe B-dul Aurel Vlaicu, B-dul Alexandru Lăpușneanu și B-dul Mamaia (inclusiv în stațiunea Mamaia) devin loc de „desfacere” pentru constănțenii care „zornăie” cheile oferind cazare, iar practica este negalată, Direcția Generală Poliția Locală Constanța a demarat, pe 6 august a.c., o acțiune pentru combaterea acestui fenomen. În timpul controlului, polițiștii locali au surprins un bărbat de aproximativ 30 de ani care flutura cheile, oferind astfel cazare. Neavând un act de identitate asupra lui, bărbatul a profitat și a încercat să-i păcălească pe polițiștii locali: le-a dat datele unui alt individ.

Pe 14 august a.c., polițiștii locali au fost „vizitați” de respectivul bărbat, pe numele căruia fusese întocmit procesul verbal de contravenție și astfel s-a stabilit că nu era el cel vizat de amendă. Iar în urma verificărilor s-a stabilit că cel surprins în ilegalitate îi fusese vecin la un moment dat.

Nu a trecut mult, iar bărbatul care oferea cazare la cheia a fost surprins din nou la muncă, adică în zona supermarketului Penny de pe B-dul Aurel Vlaicu. De data aceasta, s-a stabilit că este vorba despre un bărbat de 32 de ani, din Constanța, i-a fost stabilită identitate și au fost întocmite actele premergătoare în vederea sesizării Poliției pentru comiterea infracțiunii de fals în declarații.

Florentina BOZÎNTAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mare dreptate ai. Si printre ei ii regasesti si pe patronii de la Casa Sandra, str Garii nr 4, vecinii mei dragi care toata vara au inchiriat 20 - douazeci - de camere, in cea mai mare parte la negru. Daca cineva le va verifica conturile bancare pt per iulie-aug va avea mari surprize!
2
1
Nu este vorba de amaratul care inchiriaza la negru o camera. Ganditi-va cati smecheri cu cel putin 4 camere la vile inchiriaza la negru fara sa plateasca taxe la stat si tot acestia fac scandal ca statul nu are bani sa faca autostrazi, etc.
5
3
Numai la Costinesti zootehnistul de primar nu vrea Politie Locala !Incepand de la bifurcatie si pana la gara Costinesti vezi astfel de persoane venite din tara care flutura cheile acostand turistii si ducand-ui la diverse case care inchiriaza la negru,dar nu vor sa-si plateasca o reclama decenta si nici impozitul aferent afacerii.Multi proprietari au declarat case de vacanta pe care le inchiriaza vara ,incaseaza sume frumusele iar toamna isi iau talpasita si pleaca unde isi au domiciliul .Fraierii de ceteteni ai comunei Costinesti raman sa le stranga gunoiul de la poarta.
5
1
Tot pe amaratii aia de zornaie cheile... E de supravietuire. Cu ce te ocupi . Zornai chei.Nu e bine. Si cu asta s a rezolvat coruptia si evaziunea.Ce faci .Zornai chei ai...
10
3
La vanatoare sa si scoata salariile
6
1
Cam tarziu s au trezit cu amenzile
6
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218