REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Cazinoul s-a mutat în online. Ce jocuri sunt cele mai populare?

Cazinoul s-a mutat în online. Ce jocuri sunt cele mai populare?

Replica API 14 septembrie 2021 | 00:00 470

În ziua de azi, se găsesc o grămadă de jocuri pe internet, pentru toate vârstele și pentru toate gusturile. De la jocuri de tip trivia, până la cele de relaxare ca Angry Birds, Candy Crush, până la jocurile de cazinou sau jocuri mai complexe ca Fortnite, World of Warcraft etc. În acest articol, ne vom concentra mai mult pe cele de cazinou. Putem spune cu certitudine că, pe internet, găsim absolut orice joc pe care îl jucăm și într-un cazinou adevărat: de la poker la ruletă, până la blackjack și celebrele păcănele.

Care sunt însă cele mai populare? Cu toții știm că jocurile de cazinou atrag din ce în ce mai mulți oameni, din toate colțurile lumii. Unii joacă de plăcere, alții joacă pentru că asta le este profesia sau pentru alții este pur simplu o activitate ca să mai treacă timpul. Dacă nu te simți confortabil să joci într-un cazinou real, fii fără grijă. Acesta s-a mutat deja în online și poți găsi absolut orice joc ai vrea la un click distanță. Poți juca cam orice din confortul casei tale. Varietatea de jocuri pe care o găsești pe internet crește de la an la an. Cu toate acestea, unele jocuri rămân în top orice ar fi. Cei de la The European Business Review au făcut un clasament al celor mai populare jocuri de cazinou, în 2021, și iată care au fost rezultatele.

Blackjack-ul, cunoscut și ca 21, rămâne pe primele poziții. Nu-i de mirare însă, când regulile sunt așa de simple și de ușor de reținut pentru oricine. Fiecare jucător joacă contra dealerului și cărțile pe care le primește trebuie să însumeze 21 sau pe aproape. Dacă suma depășește acest număr, jucătorul a pierdut.

Fără doar și poate, poker-ul rămâne jocul preferat al tuturor și din toate timpurile. Cu turnee care se întâmplă 24/7, întotdeauna vei găsi o masă la care să te alături. Sunt o grămadă organizate live, pe internet, sau te poți înscrie dinainte sau poți chiar să călătorești într-un oraș unde se ține un turneu fizic - în caz că ți-e dor de forfota dintr-un cazinou. Cel mai popular care se joacă în acest moment este Texas Hold’em-ul, care este puțin diferit de varianta standard. În loc de cinci cărți, un jucător primește 3 cărți, însă rămân aceleași mâini câștigătoare: chintă roială, full house, careul etc.

Păcănelele rămân și ele favoritele tuturor, mai ales datorită faptului că poți găsi atât de multe modele încât e greu să ții pasul. Fiecare vine și cu diverse opțiuni, diferite bonusuri menite să atragă și... unde mai punem că sunt și cele mai ușor de jucat. Nu trebuie să înveți vreo regulă, ca pentru celelalte. Trebuie doar să apeși un buton și poți să ai nenumărate rotiri. Printre cele mai populare păcănele, putem aminti însă de Sunrise Reels, Starburst, Private Eye sau Goblin’s Cave.

Ruleta este prezentă și ea în topul nostru.Tot ce trebuie să facă un jucător aici este să preconizeze unde ar pica mingea învârtită de roată: pe ce număr sau/și pe ce culoare. În funcție de asta, se pot face diverse combinații de pariuri, fie pe numere pare, impare, roșii, negre etc.

Un alt joc care a început să fie din ce în ce mai îndrăgit este baccarat-ul. Acesta “vine” în diverse variante: mini-baccarat, punto blanco, speed baccarat sau baccarat squeeze. Cum se joacă însă? Este un joc destul de complex, cu multe reguli precise, dar odată ce le-ai prins, o să îi descoperi frumusețea. Fiecare carte are o valoare și fiecare jucător adună un scor pe baza totalului cărților. Cea mai proastă mână este cea care însumează 0 și se numește Baccarat, cea mai bună mâna însumează cifra 9.

Zarurile sunt și ele din ce în ce mai apreciate. Aici nu îți trebuie o abilitate specifică, ci... doar să arunci cu zarul. Suma cea mai mare decide câștigătorul.

După cum poți vedea, în top avem câteva jocuri clasice care nu vor dispărea niciodată de acolo, am spune noi, dar avem și alte jocuri care câștigă teren din ce în ce mai mult.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367