REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Cazul bărbatului care susţine că a fost sunat de copiii lăsaţi singuri în casă: trimis în judecată pentru distrugere

Cazul bărbatului care susţine că a fost sunat de copiii lăsaţi singuri în casă: trimis în judecată pentru distrugere

Replica API 1 ianuarie 2015 | 23:57 554

Căsătorie cu năbădăi!

Căsătorie cu năbădăi!

Lorel Ştefan Călin intra în atenţia oamenilor legii în luna martie 2009, când a sunat la 112 pentru a-şi reclama fosta soţie. Mai exact, bărbatul susţinea că a fost sunat de fiica sa cea mare, atunci în vârstă de 7 ani, care i-a spus că se află cu sora ei, de 3 ani, încuiate în casă şi nu pot da de mama lor. Lorel s-a deplasat la faţa locului, pe strada Barbu Ştefănescu Delavrancea, din municipiul Constanţa, a tăiat gratiile de la balcon şi a pătruns în apartament, care se afla la parter. A scos copilele din casă şi apoi a sunat la 112, menţionând că nu e pentru prima oară când femeia îşi lasă copiii de izbelişte. Însă, de atunci au urmat o serie de variante, din toate părţile. Acum, pe 29 decembrie, la Judecătoria Constanţa a apărut un nou dosar, în care Lorel Ştefan Călin este trimis în judecată pentru distrugere.

Bărbatul a relatat la acea vreme că a primit telefon de la copilă, care a revenit după două ore. În tot acest timp, el a încercat să dea de fosta soţie, dar nu i-a răspuns la telefon. Abia atunci a hotărât să se deplaseze la locul cu pricina, dar nu înainte de a suna la 112, fiind îndrumat să procedeze în acest mod. Ar fi ajuns odată cu pompierii, astfel îndoind câteva gratii pentru a scoate copiii. În continuare, bărbatul a relatat cum a stat cu copiii în Secţia de Poliţie până la 3 dimineaţa, după care i-au fost încredinţate minorele şi a plecat spre domiciliul său. Mama copilelor, Aliona, ar fi apărut abia la 8 dimineaţa, moment în care i-a spus că îi va face plângere penală pentru că i-a răpit copiii şi distrus gratiile. Însă, tot el a fost cercetat pentru violare de domiciliu şi distrugere, susţine Lorel, în ciuda faptului că fetele ar fi ajuns la spital intoxicate cu clor şi fum, tot din neglijenţa mamei, în decursul anilor. Tot el susţine că a tot depus plângeri pe numele soţiei, dar că mereu ea a primit NUP. Însă, se pare că scandalurile dintre foştii soţi sunt unele mai vechi, legate inclusiv de pensia alimentară, cazuri ce au ajuns tot pe masa judecătorilor. Şi acuzaţiile bărbatului curg cu privire la Aliona, ba că-i bate pe copii, că-i scoate din ţară în mod ilegal şi-i lasă de izbelişte pe la rude, prin Republica Moldova. Însă, vecinii acestuia, din Mihai Viteazu, au o altă părere, şi anume că este un om violent, care o terorizează pe fosta soţie, nici ea uşă de biserică, ce-i drept. Aceştia susţin că-şi bate familia din orice, inclusiv pe mama şi sora lui şi că a luat de mai mute ori fetiţele fără acordul judecătorilor, în mod abuziv, de fiecare dată ieşind scandal. Între timp, Lorel s-a căsătorit, mai are un copil, însă vecinii din Mihai Viteazu susţin că o bate şi pe actuala soţie. Nici de Ilona nu au o părere prea bună, spunând că şi ea a dat “ţepe” multor persoane şi că ar fi o femeie uşoară, dar le este milă de fetiţe întrucât sunt traumatizate. Acum, acesta este trimis în judecată pentru distrugere, fiind vorba, cel mai probabil, tot despre o “ispravă” a lui Lorel Ştefan Călin.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218